Βίαζε από μωρό την κόρη του για να μην το κάνει κάποιος ξένος

Βίαζε από μωρό την κόρη του για να μην το κάνει κάποιος ξένος

Ο πατέρας καταδικάστηκε μόλις σε επτά χρόνια φυλάκιση, ένα για κάθε χρόνο που βίαζε την κόρη του

Σε επτά χρόνια φυλάκιση και έκδοση στη Νότια Αφρική καταδίκασε δικαστήριο της Σκωτίας έναν παιδόφιλο πατέρα, που βίαζε την κόρη του από 4 χρονών.

Ο George Donald είχε έρθει από τη Νότια Αφρική και τη δεκαετία του 80 ζούσε με με την οικογένεια του στο Dundee.

Ο νεαρός άνδρας για τον κόσμο ήταν υπόδειγμα συζύγου, πατέρα και χριστιανός υπεράνω υποψίας. Μάλιστα, εργαζόταν ως εθελοντής στη νεολαία της τοπικής εκκλησίας. Όμως, μέσα στο σπίτι του, κακοποιούσε την κόρη του από 2 ετών ενώ, όταν το κοριτσάκι έγινε 4 ετών, άρχισε να το βιάζει συστηματικά.

Όπως δήλωσε στη Daily Record η ίδια η Cordelia, 40 ετών γυναίκα σήμερα, η σεξουαλική της κακοποίηση αποκαλύφθηκε όταν έγινε 10 ετών, αφού τότε η μητέρα της κατάλαβε τι συμβαίνει.

Όταν όμως η γυναίκα πήγε στην εκκλησία που εργαζόταν ο άνδρας της, οι πάστορες της είπαν ότι είναι ενάντια στην εκκλησιαστική πολιτική να οδηγήσουν έναν χριστιανό αδελφό ενώπιον της δικαιοσύνης και πως αν η ίδια ήταν καλύτερη γυναίκα, το παιδί της δεν θα είχε κακοποιηθεί!

Ανίκανη να δράσει νομικά και να διώξει τον άντρα της εκείνη την ίδια στιγμή, η κακοποίηση και οι βιασμοί απλά ελαττώθηκαν αλλά δεν σταμάτησαν. 

Όπως θυμάται η Cordelia, ο πατέρας της διακιολούγουσε τον εαυτό του λέγοντας στην μητέρα της: «καλύτερα για ένα κορίτσι να το πάρει ο πατέρας του παρά ένας ξένος».

Το μαρτύριο του κοριτσιού τελείωσε οριστικά όταν οι γονείς της χώρισαν όταν έγινε 13 ετών και ο πατέρας της έφυγε από το σπίτι τους.

Εκτός από τους βιασμούς της κόρης του, ο Donald καταδικάστηκε και για την σεξουαλική κακοποίηση ενός ακόμα 10χρονου κοριτσιού εκείνη την περίοδο.