Έζησε στο δάσος για 10 χρόνια για να αποφύγει τη συζυγική μουρμούρα!

Έζησε στο δάσος για 10 χρόνια για να αποφύγει τη συζυγική μουρμούρα!

Τον θεωρούσαν όλοι νεκρό

Ποτέ μια συμβίωση δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον ένας γάμος, θα συμφωνήσει ο Malcom Applegate ο οποίος έλαβε δραστικά μέσα προκειμένου να αποφύγει τη συζυγική μουρμούρα! Ο 62χρονος από την περιοχή Farnborough, στο Hampshire της Βρετανίας αποφάσισε να λάβει ακραία μέτρα όταν η επί χρόνια συμβία του άρχισε να έχει αυταρχική συμπεριφορά. Θέλοντας να αποφύγει τις προστριβές, άνοιξε την πόρτα και έφυγε χωρίς να ενημερώσει τον οιοσδήποτε και κοιμήθηκε στο δάσος δίπλα σε ένα κοινοτικό κέντρο για ηλικιωμένους, όπου εργαζόταν ως κηπουρός.

Και ο ύπνος δεν ήταν μόνο για ένα βράδυ, αλλά για δέκα ολόκληρα χρόνια, πριν μετακομίσει τελικά σε ένα καταφύγιο αστέγων στο νότιο Λονδίνο. Πλέον, έχει επαφή με την αδελφή του η οποία όλα αυτά τα χρόνια τον θεωρούσε νεκρό. Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα όταν δημοσιοποίησε την ιστορία του στο Facebook το οποίο έγινε viral.

«Πριν το καταφύγιο, ήμουν κηπουρός στο Farnborough για 25 ευτυχισμένα χρόνια. Αγαπούσα τη δουλειά μου μέχρι που παντρεύτηκα και η ζωή μου έγινε ολοένα και πιο ασταθής. Όσο περισσότερο εργαζόμουν, τόσο η γυναίκα μου δυσανασχετούσε που περνούσα περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού...Η κατάσταση άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου και απαίτησε να συρρικνώσω το ωράριό μου. Έπειτα από αρκετό καιρό προσπαθώντας να μείνω εντός του γάμου, αποφάσισα να φύγω για τα καλά. Χωρίς να πω ούτε μια κουβέντα σε κανέναν... Έλειπα για 10 χρόνια... Απολάμβανα τη ζωή στο δάσος...».