Δείτε τι ζήτησε ως τελευταίο γεύμα αυτός ο θανατοποινίτης

Δείτε τι ζήτησε ως τελευταίο γεύμα αυτός ο θανατοποινίτης

Ο 59χρονος νεκρόφιλος serial killer θα εκτελεστεί με φονική ένεση

Οι τελευταίες γαστριμαργικές επιθυμίες των θανατοποινιτών έχουν κάτι το μακάβριο μέσα τους, παρέχοντάς μας χορταστικές ματιές στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους.

Ο διαβόητος νεκρόφιλος serial killer, Ted Bundy, για παράδειγμα, δεν ζήτησε τίποτα, κι έτσι του σέρβιραν το καθιερωμένο τελευταίο γεύμα των μελλοθάνατων, το οποίο δεν ακούμπησε φυσικά, καθώς δεν ήθελε τίποτα από μια κοινωνία που είχε ήδη απορρίψει.

Ο θανατοποινίτης της Τζόρτζια των ΗΠΑ όμως που θα δούμε ευθύς αμέσως παρήγγειλε ένα επικών διαστάσεων γεύμα για το ύστατο χαίρε στον κόσμο μας.

Ο 59χρονος Keith Tharpe θα εκτελεστεί με φονική ένεση την επόμενη βδομάδα για τον θάνατο της κουνιάδας του που έλαβε χώρα πριν από σχεδόν τριάντα χρόνια. Πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα γευτεί για τελευταία φορά τρία κομμάτια πικάντικου κοτόπουλου, ένα σάντουιτς με μοσχάρι, ένα με ψάρι, αλλά και πατάτες τηγανιτές, ροδέλες κρεμμυδιού, μηλόπιτα και ένα μιλκσέικ βανίλια φυσικά!

Ο 59χρονος θα γίνει ο 48ος θανατοποινίτης που θα σκοτώσει η πολιτεία της Τζόρτζια με ένεση από το 1976, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο επανέφερε τη θανατική ποινή…