Ο ράπερ που θέλει να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη!

Ο ράπερ που θέλει να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη!

Ζητά από τον κόσμο να χρηματοδοτήσει την καμπάνια του

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο ράπερ B.o.B. βάλθηκε να αποδείξει μέσω των social media ότι η Γη είναι επίπεδη! Φαίνεται πως 12 μήνες μετά, μάλλον δε διάβασε αρκετά πάνω στο θέμα και επανέρχεται δριμύτερος με νέα φόρα...

Ο μουσικός με κομμάτια όπως «Nothin' on You» ξεκίνησε μια GoFundMe καμπάνια προκειμένου να βρει την καμπύλη της Γης και να διαπιστώσει αν ο πλανήτης μας είναι πράγματι στρογγυλός και όχι ένας επίπεδος δίσκος που κρέμεται στο διάστημα όπως πιστεύουν οι Earthers.

 

Εκείνοι που διατείνονται ότι η Γη είναι επίπεδη- και πιστέψτε μας είναι αρκετοί-, βρίσκονται σε διαμάχη με το αντίπαλο στρατόπεδο, βασίζοντας τον ισχυρισμό τους στο γεγονός ότι αν η Γη ήταν στρογγυλή η «καμπύλη» θα ήταν πιο ορατή στο ανθρώπινο μάτι. Ο αμερικανός ράπερ θέλει μέσω δορυφόρων να παρατηρηθεί και εν τέλει να διαψευσθούν όσα για αιώνες θεωρούσε σωστό η επιστήμη. Το μόνο που χρειάζεται για το έργο του αυτό, είναι μια μικρή επένδυση ύψους 200.000 δολαρίων.

Ο ίδιος ονόμασε την αποστολή του «Show BoB The Curve» και μέχρι χθες είχε συγκεντρώσει το ποσό των 255 δολαρίων - και 105 shares στο Facebook.