Η οικογένεια Χωραφά της Βρετανίας με 20 παιδιά

Η οικογένεια Χωραφά της Βρετανίας με 20 παιδιά

Οι Ράντφορντ έχουν ένα αρτοποιείο, ζουν σ' ένα σπίτι δέκα δωματίων και μετακινούνται μ' ένα 15θέσιο μίνι βαν

Η πιο πολυάριθμη οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου απέκτησε το 20ο τέκνο της. Το ζεύγος Ράντφορντ απέκτησε το εικοστό παιδί του και διατηρεί τον τίτλο της πιο πολυάριθμης οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Η Σου Ράντφορντ, 42 ετών, έφερε στον κόσμο αυτή την εβδομάδα τον Άρτσι, ενδέκατο γιο της ίδιας και του συζύγου της, του 46χρονου Νόελ, και το ζευγάρι λέει πως πλέον δεν θέλει άλλα παιδιά.

Οι Ράντφορντ, οι οποίοι έχουν ένα αρτοποιείο, ζουν σ' ένα σπίτι δέκα δωματίων και μετακινούνται μ' ένα 15θέσιο μίνι βαν. Έχουν τρία εγγόνια από τη μεγαλύτερη κόρη τους, την 23χρονη Σοφία.

Η Σου και ο Νόελ απέκτησαν το πρώτο παιδί τους όταν η Σου ήταν 14 ετών και παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα, σύμφωνα με τη Sun. Και οι δύο είχαν εγκαταλειφθεί μετά τη γέννησή τους και είχαν υιοθετηθεί, γεγονονός που τους έκανε από μικρούς να θέλουν μια μεγάλη οικογένια.

«Είχαμε πει πως θέλαμε τρία παιδιά και μετά μας άρεσε να έχουμε παιδιά γύρω μας, έτσι συνεχίσαμε», εξήγησε ο Νόελ στην εφημερίδα The Sun. «Τα λατρεύουμε όλα», πρόσθεσε.