Πώς ο Τραμπ εξαπάτησε τον ιδιοκτήτη του θρυλικού Studio 54

Πώς ο Τραμπ εξαπάτησε τον ιδιοκτήτη του θρυλικού Studio 54

Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν ο Τραμπ ήθελε ένα νέο κλαμπ γεμάτο με όμορφες γυναίκες να αντικαταστήσει το ξεπερασμένο, τουριστικό Trader Vic's

Ο Μαρκ Φλάισμαν, ο οποίος αγόρασε το θρυλικό κλαμπ της Νέας Υόρκης, Studio 54 από τους ιδρυτές του, Ίαν Σρέιγκερ και Στιβ Ρούμπελ, δεν θα ξεχάσει ποτέ πώς ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ κόστισε στον ίδιο και στους επενδυτές του πάνω από 1 εκατομμύριο δολ.

Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν ο Τραμπ - ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Plaza Hotel -ήθελε ένα νέο κλαμπ γεμάτο με όμορφες γυναίκες να αντικαταστήσει το ξεπερασμένο, τουριστικό Trader Vic's.

«Την εποχή εκείνη ήμουν ιδιοκτήτης του σούπερ κλαμπ Tatou. Ο Τραμπ ήρθε και πέρασε πολύ ωραία. Μάλιστα, σφίξαμε τα χέρια σε μια συμφωνία» ανέφερε ο Φλάισμαν.

Σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Ντέιβιντ Ρόκγουελ ο Φλάισμαν σχεδίασε το Zuzu, ένα κλαμπ με θέμα τη Δυτική Αφρική. «Πήγαμε στο γραφείο του Ντόναλντ, αλλά το απέρριψε αμέσως», ανέφερε ο Φλάισμαν.

Ο Φλάισμαν βρήκε έναν άλλο σχεδιαστή και τελικά άνοιξε το χώρο ως Gauguin, αλλά δεν λειτούργησε για πολύ.

«Ενώ ήταν στο στάδιο της κατασκευής, το ξενοδοχείο ήταν κατασχεμένο. Ο Τραμπ δεν μου το είπε. Έχασα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες [δολάρια]», είπε ο Φλάισμαν. «Και οι επενδυτές μου έχασαν πάνω από ένα εκατομμύριο.»