Σε άσχημη κατάσταση η Lady Gaga, ακύρωσε την ευρωπαϊκή της περιοδεία 

Σε άσχημη κατάσταση η Lady Gaga, ακύρωσε την ευρωπαϊκή της περιοδεία 

Υποφέρει από σφοδρούς πόνους - «Δίνω αγώνα για τη σωματική και πνευματική μου υγεία»

H διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της αποδίδοντας την απόφαση αυτή στο γεγονός ότι υποφέρει από οξείς σωματικούς πόνους και ότι αναζητά ιατρική βοήθεια.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία της Lady Gaga με στόχο την προώθηση του τελευταίου της δίσκου "Joanne" επρόκειτο να ξεκινήσει την 21η Σεπτεμβρίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και να συνεχιστεί για 6 εβδομάδες. Οι ημερομηνίες των συναυλιών της ακυρώθηκαν έως το 2018.

Η 31χρονη καλλιτέχνιδα, η οποία λέει ότι πάσχει από ινομυαλγία, ακύρωσε επίσης την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο φεστιβάλ μουσικής στο Ρίο ντε Τζανέιρο την περασμένη εβδομάδα και ανήρτησε φωτογραφίες όπου βρίσκεται στο νοσοκομείο με έναν ορό να διακρίνεται στο χέρι της.

Η ίδια επισημανε σήμερα σε αναρτήσεις της στους λογαριασμούς της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι απογοητευμένη από τα σχόλια ορισμένων που «αφήνουν αιχμές ότι τραγικοποιώ την κατάσταση, όλα αυτά τα επινοώ ή παριστάνω το θύμα προκειμένου να αποφύγω την περιοδεία. Εάν με γνωρίζατε, θα ξέρατε ότι αυτό δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από την αλήθεια».

«Υπήρξα πάντα ειλικρινής σχετικά με τον αγώνα που δίνω για τη σωματική και πνευματική μου υγεία» τόνισε η Γκάγκα.

«Είναι περίπλοκο και δύσκολο να το εξηγήσει κανείς και προσπαθούμε να το λύσουμε».

«Μόλις ανακτήσω τις δυνάμεις μου κι όταν νιώσω έτοιμη, θα αφηγηθώ την ιστορία μου λεπτομερώς και σχεδιάζω να το κάνω δυναμικά, προκειμένου όχι μόνο να αφυπνίσω τον κόσμο αλλά να επεκτείνω την έρευνα και σε άλλους (ασθενείς) που νιώθουν όπως εγώ, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω στο να κάνουμε τη διαφορά» υπογράμμισε η τραγουδίστρια.