Εισέβαλαν σε χειρουργείο για να φωτογραφίσουν το μόριο ασθενή

Εισέβαλαν σε χειρουργείο για να φωτογραφίσουν το μόριο ασθενή

Οι φωτογραφίες του ασθενούς έγιναν viral

«Μποτιλιάρισμα» σημειώθηκε σε χειρουργική αίθουσα από δεκάδες γιατρούς και παραϊατρικό προσωπικό μόνο και μόνο για να φωτογραφίσουν τα γεννητικά όργανα ασθενούς- πράξη που φυσικά δεν έμεινε ατιμώρητη. Ο άντρας που βρισκόταν αναίσθητος στο χειρουργικό τραπέζι, είχε ένα «ξένο αντικείμενο» εντός των γεννητικών του οργάνων, όταν έπεσε «σύρμα» στο προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Bedford Memorial στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, για το λεπτό αυτό περιστατικό.

«Ήμουν στο χειρουργείο με τον ασθενή και κάποια στιγμή κοίταξα πάνω και είδα ένα σωρό ανθρώπους να κοιτάζουν...», ανέφερε ένας χειρουργός στους ανθρώπους που ερεύνησαν την υπόθεση. Το περιστατικό συνέβη στον περασμένο Δεκέμβριο, στις 23, την ημέρα που ο εν λόγω άντρας διάβηκε το κατώφλι του νοσοκομείου για την παροχή πρώτης βοήθειας - ένα ξένο σώμα είχε εισχωρήσει στα γεννητικά του όργανα (δεν διευκρινίζεται τι αντικείμενο ήταν αυτό, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το εργαλείο που απαιτήθηκε για την αφαίρεσή του δημιούργησε σπίθες!).

Καθώς η διαδικασία αφαίρεσης βρισκόταν σε εξέλιξη, το νέο διαδόθηκε στο προσωπικό το οποίο έσπευσε να καταγράψει το επείγον περιστατικό στις κάμερες του κινητού. Σύμφωνα με την Washington Post, τουλάχιστον 15 άτομα βρέθηκαν στην αίθουσα από τα οποία τα έξι ήταν από το προσωπικό που λάμβανε μέρος στην επέμβαση. «Δεν είχα σκοπό να βρεθώ εκεί. Ήταν απλή περιέργεια, Έβγαλα φωτογραφίες και τις μοιράστηκα με τη γυναίκα μου...», απολογήθηκε ένας από τους εισβολείς. Πάντως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ενδιαφέρον έδειξαν πολλοί περισσότεροι μιας και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είχε σχηματιστεί ουρά από ανυπόμονους έξω από την πόρτα του χειρουργείου που περίμεναν να δουν από κοντά την επέμβαση.

Οι εικόνες σε χρόνο μηδέν έγιναν viral και σύντομα το αρμόδιο υπουργείο Υγείας ανέλαβε δράση, μοιράζοντας διαθεσιμότητες στους υπεύθυνους για το χάος.