Οι πολύ περίεργες δηλώσεις του Τζιμ Κάρεϊ του στιλ «Oλα είναι… ατμός»!

Οι πολύ περίεργες δηλώσεις του Τζιμ Κάρεϊ του στιλ «Oλα είναι… ατμός»!

«Όλο αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Δεν πιστεύω στα είδωλα. Δεν είμαι εγώ, δεν υπάρχω. Υπάρχουν μόνο πράγματα που συμβαίνουν και συμπλέγματα τετράεδρων που κινούνται γύρω γύρω μαζί»

Εντάξει, ο Τζιμ Κάρει, έχει τη φήμη του «τρελάρα» - την οποία όμως την έχτισε μέσα από τις ταινίες του. Στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση όμως πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως του συμβαίνει κάτι – οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του E! News and Daily Pop από την Εβδομάδα Μόδα στη Νέα Υόρκη, ήταν τουλάχιστον… ακαταλαβίστικες.

Μόλις τον πλησίασε η ρεπόρτερ για την τυπική δήλωση για την παρουσία του στην εκδήλωση,  ο σταρ την αποσβόλωσε λέγοντας : «Όλο αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Ήθελα να βρω το πιο ανούσιο πράγμα να πάω σήμερα, και να 'μαι. Πρέπει να παραδεχθείς ότι είναι τελείως χωρίς νόημα».

Η ρεπόρτερ κάτι πήγε να πει για να σώσει την φήμη της εκδήλωσης – «μα μέσα γιορτάζουν τα είδωλα» - για να πάρει την απάντηση:  «Γιορτάζουμε τα είδωλα; Αυτό είναι πιθανότατα το χαμηλότερο επίπεδο που μπορούμε να φτάσουμε. Εσύ πιστεύεις στα είδωλα; Εγώ πιστεύω στις προσωπικότητες. Δεν πιστεύω καν πως υπάρχεις, αλλά υπάρχει ένα υπέροχο άρωμα στην ατμόσφαιρα»

Πάλι η ρεπόρτερ προσπάθησε να βγάλει κάποια είδηση, ή να συνεχίσει τη συνέντευξη από ευγένεια: «Δεν πιστεύεις ότι τα είδωλα έχουν τη δύναμη να εμπνεύσουν και να αλλάξουν τον κόσμο; Είσαι και εσύ ένα από αυτά». Αλλά μάταια…

«Δεν πιστεύω στα είδωλα, δεν πιστεύω στα πρόσωπα, πιστεύω πως η ειρήνη βρίσκεται πέρα από τις προσωπικότητες, στους ουρανούς […]».

«Μα Τζιμ, εσύ ήρθες πολύ ωραία ντυμένος, ντύθηκες για αυτή την περίπτωση! Ήταν τυχαίο;» επέμεινε η ρεπόρτερ.

Και το αποκορύφωμα; «Δε με νοιάζει. Δεν ντύθηκα, δεν είμαι εγώ, δεν υπάρχω. Υπάρχουν μόνο πράγματα που συμβαίνουν και συμπλέγματα τετράεδρων που κινούνται γύρω γύρω μαζί».

«Μα, υπάρχει ο κόσμος μας…» ψέλλισε η δημοσιογράφος.

«Δεν είναι δικός μας ο κόσμος. Δεν έχουμε καμία σημασία. Αυτά είναι τα καλά νέα» είπε ο ηθοποιός και έφυγε, χτυπώντας  συγκαταβατικά στον ώμο την άτυχη ρεπόρτερ, που έμεινε άφωνη.

Μάλιστα…