Χίλαρι Κλίντον: Δεν θα ξαναβάλω υποψηφιότητα για Πρόεδρος

Χίλαρι Κλίντον: Δεν θα ξαναβάλω υποψηφιότητα για Πρόεδρος

Περιέγραψε ακόμα πώς ένιωσε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του Τράμπ, λέγοντας ότι έμοιαζε με «εξωσωματική εμπειρία»

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μετά την εκλογική της ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβρη του 2016, η Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να ξαναθέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ωστόσο, μικώντας στο CBS Sunday Morning, ξεκαθάρισε ότι δεν τέλειωσε με την πολιτική καθώς «κρίνεται το μέλλον της χώρας».

Στη συνέντευξή της, η Κλίντον εξομολογείται ότι όταν έχασε στην προεδρική αναμέτρηση, σοκαρίστηκε τόσο πολύ, που σχεδόν έπεσε σε κατάθλιψη.
«Απλώς ένιωσα αυτή την τεράστια απογοήτευση, μια αίσθηση απώλειας, αποπροσανατολισμού και θλίψης. Ήταν μια πολύ σκληρή μετάβαση. Αγωνίστηκα πραγματικά. Δεν μπορούσα να αισθανθώ, δεν μπορούσα να σκεφτώ. Ήμουν απλώς παραδομένη» είπε.

Η πρώην ΥΠΕΞ περιέγραψε ακόμα πώς ένιωσε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του Τράμπ τον Ιανουάριο, λέγοντας ότι έμοιαζε με «εξωσωματική εμπειρία»: Ήταν εκεί μόνο και μόνο σωματικά,  από σεβασμό σε όλους τους πρώην Προέδρους και πρώτες Κυρίες της χώρας, για να τιμήσει τη δημοκρατική εκλογική διαδικασία.

Σε συνέντευξή της στο CBS, η 69χρονη Χίλαρι Κλίντον μίλησε και για το νέο βιβλίο της με τίτλο «What Happened», που  που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.