Μοτοσικλετιστής σώζει νεαρό που ήθελε να πηδήξει από γέφυρα

Μοτοσικλετιστής σώζει νεαρό που ήθελε να πηδήξει από γέφυρα

Δείτε το βίντεο

Ο μοτοσικλετιστής Ivan Zolotarev, ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται μια αρκετά συγκινητική ιστορία. Ο οδηγός, ενώ κινείται με τη μηχανή του σε αυτοκινητόδρομο της Μόσχας, εντοπίζει με το βλέμμα του έναν νεαρό ο οποίος έχει βγει από τα κιγκλιδώματα μιας γέφυρας και πιθανόν είναι έτοιμος να πηδήξει στο κενό.

Ο Zolotarev, που έχει ενσωματωμένη κάμερα στο κράνος του, δεν προσπερνά αυτό που μόλις είδε, αλλά στη προσπάθειά του να αποτρέψει το κακό, δε διστάζει να κόψει ακόμη και τη κίνηση προκειμένου να πείσει τον άγνωστο άντρα να μη προχωρήσει σε αυτό που έχει κατά νου.

«Ήξερα ότι παραβίαζα τους κανόνες αλλά το έκανα με προσεκτικό τρόπο, καθώς συνειδητοποίησα ότι δεν είχα χρόνο για να πράξω διαφορετικά. Θα μπορούσε να είχε πηδήξει...», έγραψε ο Zolotarev ο οποίος ήρθε τετ α τετ με τον νεαρό προκειμένου να τον μεταπείσει. Όπως προέκυψε, ο επίδοξος αυτόχειρας, ονόματι Aleksey, έκανε ωτοστόπ από το Vladimir στο Kursk προκειμένου να παραβρεθεί στη κηδεία της μητέρας του. Προφανώς, εκείνη τη στιγμή, είχε μια συναισθηματική κατάρρευση. Στο σημείο, κατέφθασε περιπολικό και ασθενοφόρο για τα περαιτέρω.