Νέα φρενίτιδα με τη Νταϊάνα για τα 20 χρόνια από τον θάνατό της

Νέα φρενίτιδα με τη Νταϊάνα για τα 20 χρόνια από τον θάνατό της

Στις πύλες του παλατιού του Κένσινγκτον χιλιάδες Βρετανοί πολίτες αλλά και τουρίστες από όλο τον κόσμο, έχουν αφήσει φωτογραφίες και μηνύματα αγάπης

Δύο δεκαετίες μετά τον θάνατό της, η Νταϊάνα απασχολεί ξανά τα πρωτοσέλιδα των ειδήσεων, καθώς νέες αποκαλύψεις για τη ζωή της και μια σειρά από ντοκιμαντέρ στη βρετανική τηλεόραση επί τη ευκαιρία της επετείου του θανάτου της,  στις 31 Αυγούστου 1997, ξαναζωντάνεψαν την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Στις πύλες του παλατιού του Κένσινγκτον – επίσημη κατοικία της πριγκίπισσας όσο ζούσε και ναν κατοικία των παιδιών της  Ουίλιαμ και Χάρι - χιλιάδες Βρετανοί πολίτες αλλά και τουρίστες από όλο τον κόσμο, έχουν αφήσει φωτογραφίες και μηνύματα αγάπης, ως φόρος τιμής στην Νταϊάνα.

Σε έναν από τους δημόσιους κήπους του έχουν φυτευτεί λευκά τριαντάφυλλα Αγγλίας και μη-με-λησμόνει, ενώ ο χώρος έχει ονομαστεί Λευκός Κήπος προς τιμήν της πιο αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών και όχι μόνο.

Οι πρίγκηπες Ουίλιαμ και Χάρι σήμερα ξεναγήθηκαν στον κήπο και αύριο θα τιμήσουν τη μνήμη της μητέρας τους με χαμηλών τόνων εκδηλώσεις, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.