Ο Ταραντίνο ετοιμάζει ταινία για τις δολοφονίες του Τσαρλς Μάνσον

Ο Ταραντίνο ετοιμάζει ταινία για τις δολοφονίες του Τσαρλς Μάνσον

Το σενάριο έχει ήδη γράψει ο ίδιος ο σκηνοθέτης

Η επόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο θα ερευνήσει μία από τις πιο διαβόητες δολοφονίες όλων των εποχών: τις δολοφονίες της «οικογένειας» Μάνσον (Manson).

Πηγές ανέφεραν στο Variety ότι το σενάριο της οποίας έχει ήδη γράψει ο ίδιος ο σκηνοθέτης και  ότι θα προσεγγίσει για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλιγουντ.

Η υπόθεση: Στις 8 Αυγούστου 1969, ο αρχηγός της αποκαλούμενης «οικογένειας» Τσαρλς Μάνσον - ένας άνεργος με καταδίκες για ληστείες και βιασμούς και αποτυχημένος μουσικός - διέταξε μια ομάδα από τους οπαδούς του να επιτεθούν στους επισκέπτες ενός σπιτιού στο Μπένεντικτ Κάνιον του Λος Άντζελες. Όσοι ήταν στο σπίτι δολοφονήθηκαν βίαια συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού Σάρον Τέιτ, η οποία ήταν τότε οκτώ μηνών έγκυος.

Ακόμα πάντως δεν έχει αποσαφηνιστεί το σκηνοθετικό μοτίβο: αν θα είναι μία ιστορική αφήγηση των γεγονότων που συνέβησαν ή αν το έγκλημα θα είναι το σκηνικό για ξεχωριστές, αλληλένδετες ιστορίες.

Η ταινία θα είναι η ένατη του Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε το γουέστερν «The Hateful Eight» (Οι μισητοί 8) με πρωταγωνιστές τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και τον Κερτ Ράσελ και έσοδα 54 εκατομμύρια δολάρια στο box office των ΗΠΑ.