Παιδόφιλος κατέθεσε ότι τα παιδιά που βιάζονταν έμοιαζαν ευτυχισμένα!

«Τα παιδιά έμοιαζαν χαρούμενα... έμοιαζαν να απολαμβάνουν σημαντικά οφέλη»

Κινούσε τα νήματα, έδινε εντολές μέσω υπολογιστή και παρακολουθούσε live τους βιασμούς ανηλίκων στις Φιλιππίνες... Παιδόφιλος από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, δικαιολόγησε τις πράξεις του καταθέτοντας στο δικαστήριο ότι τα θύματα έμοιαζαν χαρούμενα... Ο κατηγορούμενος είναι ο πρώτος στη χώρα της Αυστραλίας που κάνει cybersex trafficking μέσω υπολογιστή - παρακινούσε παιδόφιλους από κάθε γωνιά της γης να κακοποιούν παιδιά από φτωχές χώρες, ανεβάζοντας με live stream τους βιασμούς. 

Ο ίδιος, κατά την ακροαματική διαδικασία, παραδέχτηκε την ενοχή του και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι σωματικά δεν ήταν παρόν σε αυτές τις κακοποιήσεις.  Τόνισε μάλιστα πως συνειδητοποίησε το πόσο κακό κάνει όταν ενημερώθηκε για τα ψυχολογικά τραύματα από τα οποία υποφέρουν τα θύματα του cybersex trafficking. «Τα παιδιά έμοιαζαν χαρούμενα... έμοιαζαν να απολαμβάνουν σημαντικά οφέλη», είπε και αργότερα όταν ρωτήθηκε, περιέγραψε το πώς παρακολουθούσε τους βιασμούς από το skype του υπολογιστή του, από την άνεση του σπιτιού του. 

«Νοιώθω βαθιά ντροπή- συνεχώς σκέφτομαι τα θύματά μου, τις επιπτώσεις που τους προκάλεσα», σημείωσε στο δικαστήριο συμπληρώνοντας ότι κάθε φορά που παρακολουθούσε τις κακοποιήσεις, σκεφτόταν τα οικονομικά οφέλη που θα είχαν τα θύματα.... Ερωτηθείς γιατί έκανε ό,τι έκανε, είπε «Βασικά, το έκανα απλά για τη δική μου σεξουαλική ικανοποίηση». Σύμφωνα με την dailytelegraph.com.au, ο κατηγορούμενος είναι μεσήλικας, καυκάσιας καταγωγής και υπήρξε μέλος ομάδας παιδόφιλων στο Facebook που ανταλλάσσουν βίντεο με παιδικό πορνό. Ο άντρας, που δεν κατονομάζεται από τα μίντια, συνεργάστηκε και βοήθησε τις διωκτικές αρχές της Αυστραλίας καθώς όπως είπε «ήθελε να βάλει τέλος στην παιδική κακοποίηση που συμβαίνει κατά κόρρον στις Φιλιππίνες».