Μαθητές δημοτικού ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου στο διάλειμμα!

Δυο νεκροί μαθητές και άλλοι πέντε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Μια απίστευτη τραγωδία σήμερα σε δημοτικό σχολείο: μαθητές ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου την ώρα του διαλείμματος μέσα στο σχολείο τους!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην επαρχία Χενάν της κεντρικής Κίνας. Το δυστύχημα συνέβη στις 08.30 τοπική ώρα καθώς οι μαθητές έτρεξαν να πάνε στις τουαλέτες κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. «Οι μαθητές θα είχαν ένα διαγώνισμα μετά το διάλειμμα, άρα πολλοί πήγαν στην τουαλέτα. Κάποιοι μαθητές στο δεύτερο όροφο έπεσαν στις σκάλες με αποτέλεσμα κι άλλοι να χάσουν την ισορροπία τους και να κατρακυλήσουν», δήλωσε στο Xinhua ο Λιου Γουενχούα, υποδιευθυντής του σχολείου που ήταν μπροστά στο ατύχημα.

Από το τραγικό περιστατικό σκοτώθηκαν επί τόπου δυο μαθητές, τραυματίστηκαν είκοσι ακόμη παιδιά και πέντε εξ αυτών είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του σχολείου στην κομητεία Πουγιάνγκ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες έρευνες, όπως δήλωσε στο πρακτορείο Νέα Κίνα (Xinhua) ο επικεφαλής της διεύθυνσης εκπαίδευσης της κομητείας.