Χώρισε τη γυναίκα του όταν την είδε χωρίς…μακιγιάζ

Η νύφη, μεταξύ άλλων, φορούσε ψεύτικες βλεφαρίδες και χρωματιστούς φακούς

Μπορεί μια στρώση μέικ απ να αποτελέσει αιτία διαζυγίου; Όπως φαίνεται, μπορεί! Ένας νεόνυμφος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είδε τη σύζυγό του χωρίς μακιγιάζ όταν εκείνη πήγε για μπάνιο στη θάλασσα, και έσπευσε στο δικηγόρο του για διαζύγιο! 

Όπως σημειώνει η τοπική εφημερίδα Aletihad που δημοσίευσε το θέμα, το ζευγάρι επέλεξε να δροσιστεί στη θάλασσας της παραλίας Al Mamzar στη πόλη Sharjah  και όταν ο άντρας είδε τη σύντροφό του με καθαρό από μακιγιάζ πρόσωπο, προφανώς δεν την αναγνώρισε καθώς όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ τα χαρακτηριστικά της είχαν αλλοιωθεί. 

Ο σύζυγος όχι μόνο συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα του φορούσε αρκετές στρώσεις από μεικ απ, αλλά και ότι είχε προχωρήσει σε επέμβαση αισθητικής, φορούσε ψεύτικες βλεφαρίδες, χρωματιστούς φακούς επαφής...

Ο 30χρονος άραβας, τελικά χώρισε οριστικά την 24χρονη σύζυγο του με το αιτιολογικό ότι τον ξεγέλασε με την ψεύτικη ομορφιά της. Ο ψυχολόγος Δρ. Abdul Aziz Asaf ο οποίος μίλησε στη νύφη μετά το γάμο-φιάσκο, είπε ότι ο γαμπρός ήταν ανένδοτος σε οποιαδήποτε προσπάθεια επανασύνδεσης.