Φυλακισμένος κανίβαλος έφαγε δυο συγκρατούμενούς του

Ο καταδικασμένος κατά συρροήν δολοφόνος ήταν γνωστός επειδή έτρωγε τα θύματά του

Μια απίστευτη καταγγελία ερευνούν οι αρχές της Βενεζουέλας: όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς δυο φυλακισμένων, στη διάρκεια εξέγερσης σε φυλακή στο Σαν Κριστομπάλ, ένας κρατούμενος που είχε καταδικαστεί για κανιβαλισμό έφαγε δυο συγκρατούμενους του!

Οι οικογένειες των Anthony Correa και Juan Carlos Herrera, άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι περίεργο συνέβη όταν μετά τον απολογισμό της αιματηρής εξέγερσης δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τους δικούς τους. Τα ονόματα των δυο φυλακισμένων δεν βρίσκονταν ούτε στη λίστα αυτών των κρατουμένων, ούτε στη λίστα αυτών που μεταφέρθηκαν με μεταγωγή σε άλλη φυλακή.

Ο πατέρας του Juan Carlos Herrera άρχισε να ψάχνει το γιο του για να κάνει την τρομερή ανακάλυψη ότι ο συγκρατούμενος του Juan Carlos, Dorangel Vargas, κανιβάλισε το γιο του κι ακόμη έναν φυλακισμένο. Ο Vargas, κατά συρροήν δολοφόνος, είχε καταδικαστεί για πολλαπλούς φόνους και αφού ομολόγησε ότι είχε φάει θύματά του.

Σύμφωνα με τον Herrera: "μαχαίρωσαν το γιο μου, τον έδεσαν και μετά κάλεσαν αυτόν τον άνδρα να τον κανιβαλίσει".

Εισαγγελέας επιβεβαίωσε τελικά τον τραγικό θάνατο των δυο κρατουμένων: τους δολοφόνησαν στη διάρκεια της εξέγερσης και τους έφαγε ο Vargas.

Ο Vargas, γνωστός με το προσωνύμιο "Ανθρωποφάγος" χρησιμοποιήθηκε από μια συμμορία των φυλακών για να διαμελίσει και να κανιβαλίσει τα πτώματα μελών της αντίπαλης συμμορίας. Μάλιστα, τα εναπομείναντα κομμάτια από τις σορούς, η συμμορία τα μαγείρεψε και τα έδωσε στα μέλη της αντίπαλης συμμορίας να τα φάνε με το ζόρι.

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας επιβεβαίωσε τους θανάτους, χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους οι κρατούμενοι.

Σύμφωνα με βουλευτή, υπάρχει βίντεο που δείχνει τον κανιβαλισμό και θα παραδοθεί στις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Ο πόλεμος συμμοριών είναι ένα συχνό φαινόμενο στις φυλακές της Βενεζουέλας και πολύ συχνά γίνεται με την ανοχή ή και τη συμμετοχή των σωφρονιστικών υπαλλήλων.