Νάρκωσαν, βίασαν και παλούκωσαν 16χρονη μαθήτρια!

Συμμορία εμπόρων ναρκωτικών, απήγαγαν το θύμα τους από το σχολείο της

Η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο! Μια νεαρή μαθήτρια, άφησε την τελευταία της πνοή στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι αφού τη νάρκωσαν στη συνέχεια τη βίασαν και την παλούκωσαν σε ένα ξύλινο στύλο. 

Η 16χρονη Lucia Perez, έπεσε θύμα απαγωγής από συμμορία εμπόρων ναρκωτικών έξω από το σχολείο της στο Mar del Plata στην Αργεντινή. Οι δράστες αρχικά την εξανάγκασαν να πάρει ναρκωτικές ουσίες (κοκαΐνη και κάνναβη) και στη συνέχεια την κακοποίησαν σεξουαλικά. Μετά τα όσα εφιαλτικά έζησε η ανήλικοι, οι εγκληματίες την εγκατέλειψαν έξω από μια κλινική αποτοξίνωσης όπου το προσωπικό αρχικά πίστεψε πως πρόκειται για άλλη μια περίπτωση υπερβολικής δόσης. Οι απαγωγείς της πριν την εγκαταλείψουν στην κλινική, της είχαν πλύνει τις πληγές της και της είχαν φορέσει και ρούχα.

Το άτυχο κορίτσι, "έσβησε" στα χέρια των γιατρών, οι οποίοι έπειτα από ενδελεχή εξέταση διαπίστωσαν την τραγική αλήθεια-ότι ο θάνατος της νεαρής δεν οφειλόταν στα ναρκωτικά, αλλά στο γεγονός ότι την είχαν παλουκώσει!

Οι αρχές της χώρας, κατάφεραν και εντόπισαν δυο άντρες τους οποίους συνέλαβαν ως ύποπτους για το συμβάν όταν  βρήκαν το φορτηγάκι με το οποίο απήγαγαν την 16χρονη. Πρόκειται για τον Matias Gabriel Farias 23 ετών και τον uan Pablo Offidani, 41 ετών. 

Οι αστυνομία, που αναζητά και ένα τρίτο πρόσωπο, εντόπισε εντός του βαν ναρκωτικές ουσίες, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, ερωτικά "παιχνίδια" και πυρομαχικά.