Αυστραλός βίαζε τις κόρες του, τον σκύλο και τις κότες της οικογένειας!

Ο δικαστής χαρακτήρισε τις πράξεις του κατηγορούμενου "αηδιαστικές και ενοχλητικές"

Μόλις με τριετή ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε ένας 27χρονος από την Αυστραλία για τον βιασμό της κόρης του, της θετής του κόρης, του σκυλιού και των πτηνών της οικογένειας!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο άντρας- για ευνόητους λόγους δεν κατονομάζεται-, κακοποιούσε κατ' επανάληψη τη θετή του κόρη, από τα 9 έως τα 11 της χρόνια, την ώρα που το άτυχο κορίτσι κοιμόταν στο κρεβάτι του. Οι δικαστές και όσοι παρίσταντο στο δικαστήριο όπου διεξήχθη η δίκη, άκουσαν τους κατήγορους να σημειώνουν ότι ο κατηγορούμενος ασελγούσε και στην 3χρονη κόρη του και είχε σεξουαλικές επαφές με τα οικόσιτα ζώα.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 27χρονος είχε πέσει και εκείνος θύμα παιδικής κακοποίησης ενώ είχε επαφές σεξουαλικού τύπου και με σκύλο. Ο ίδιος, συνέταξε μια επιστολή με την οποία εξηγούσε στην πρώην γυναίκα του τα όσα φρικιαστικά είχε κάνει. Η σύζυγος, με τη σειρά της, επικοινώνησε με τις διωκτικές αρχές οι οποίες και συνέλαβαν τον διαταραγμένο νεαρό. Προ ημερών, ο δράστης καταδικάστηκε σε 6 χρόνια και 7 μήνες φυλάκιση, αλλά τελικά θα εκτίσει μόλις τα τρία εξαιτίας του ότι προχώρησε σε πλήρη ομολογία.  

Ο δικαστής Paul Muscat χαρακτήρισε τις πράξεις του κατηγορούμενου "αηδιαστικές και ενοχλητικές". "Φαίνεστε αποφασισμένος να κάνετε θεραπεία και να αντιμετωπίσετε την απεχθή και αφύσικη σεξουαλική σας επιθυμία, κάτι που κρίνεται επιτακτικό για να μειωθεί ο κίνδυνος περαιτέρω επιθέσεων", είπε ο δικαστής.