Ασημένιο μετάλλιο και χρυσό δακτυλίδι γάμου για Κινέζα πρωταθλήτρια

Ο αγαπημένος της, της έκανε πρόταση την ώρα που ήταν στο βάθρο για να της απονεμηθεί το μετάλλιο

Διπλά... εστεμμένη η Κινέζα αθλήτρια Ζι Χε, που έφυγε από το ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ρίο ντε Τζανέιρο με ένα ασημένιο μετάλλιο στο λαιμό κι ένα χρυσό δακτυλίδι στο χέρι.

Την ώρα που η Κινέζα πρωταθλήτρια ήταν στο βάθρο, ενώπιον εκατομμυρίων (ή και δισεκατομμυρίων) θεατών, αφού πήρε το ασημένιο μετάλλιο για τις ολυμπιακές της επιδόσεις, ο αγαπημένος της, επίσης αθλητής, Κιν Κάι, την πλησίασε και αντί να της δώσει συγχαρητήρια, της έκανε πρόταση γάμου.

Ο Κιν πήρε θετική απάντηση από την αγαπημένη του, με πλήθος κόσμου και τις συναθλήτριες της να αποθεώνουν το ερωτευμένο ζεύγος.

Και ο Κιν όμως κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στις συγχρονισμένες καταδύσεις.

Η Ζι απάντησε καταφατικά στον Κιν μπροστά από το πόντιουμ των νικητριών, με τις συναθλήτριές της να αποθεώνουν το ευτυχισμένο ζεύγος.

«Είμαστε μαζί για έξι χρόνια, αλλά δεν περίμενα να μου κάνει πρόταση γάμου σήμερα», σχολίασε η «ασημένια» Ολυμπιονίκης, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι ο σύντροφός της «έχει υποσχεθεί πολλά, αλλά αυτό που με κέρδισε, είναι ότι πιστεύω πως μπορώ να τον εμπιστευτώ για το υπόλοιπο της ζωής μου».