Πατέρας βίαζε την κόρη του: “Είχε πλάκα όσο διήρκεσε!”

Μια σοκαριστική υπόθεση

Κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του και την πλάσαρε σε άλλους παιδόφιλους... Και όταν ο αρρωστημένος πατέρας έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, τους είπε χωρίς αιδώ: "είχε πλάκα όσο διήρκεσε"...

Ο άντρας, σύμφωνα με την εφημερίδα West Australian, άρχισε να κακοποιεί την κόρη του όταν εκείνη ήταν 11 ετών και επί δυο χρόνια το άτυχο παιδί ικανοποιούσε και τις ορέξεις και άλλων αντρών τους οποίος ο άντρας αλίευε από το διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη περίπτωση παιδοφιλίας και αιμομιξίας που έλαβε χώρα στη δυτική Αυστραλία, σόκαρε αστυνομία και δικαστές που εκδίκασαν την υπόθεση καταδικάζοντας την άντρα σε 22 χρόνια κάθειρξης. Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, ανέφερε σχετικά, πως είναι η χειρότερη περίπτωση που έχει ποτέ ζήσει. 

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο κατηγορούμενος είχε τη πλάτη γυρισμένη στους δικαστές καθώς άκουγε τα όσα φρικτά εγκλήματα είχε διαπράξει. Σε μια από τις αηδιαστικές περιπτώσεις, ο άντρας (δεν κατονομάστηκε για την προστασία της ανήλικης), είχε καταγράψει σε κάμερα εκείνον μαζί με έναν άλλον άντρα να κακοποιούν το κορίτσι το οποίο βρισκόταν πάνω στο κρεβάτι με το κεφάλι του καλυμμένο και φορώντας ένα κολάρο σκύλου που έγραφε "σκύλα". 

Το άτυχο κορίτσι, πάλευε να απελευθερωθεί από τους δυο κακοποιούς φωνάζοντας "σε παρακαλώ μπαμπά, σταμάτα"... Συνολικά οχτώ άτομα συνελήφθησαν το περασμένο έτος για την υπόθεση αυτή, εις βάρος των οποίων ασκήθηκαν διώξεις για τουλάχιστον 500 αδικήματα. Κατά την ανάκρισή του από την αστυνομία, ο άντρας είπε ότι το μετάνιωσε, αλλά "για να είμαι ειλικρινής, είχε πλάκα όσο διήρκεσε αλλά βγήκε εκτός ορίων". 

Οι γονείς του κοριτσιού έχουν χωρίσει και ζούσε υπό τη κηδεμονία του πατέρα της.