Μια μέρα μετά το γάμο ο γαμπρός βρήκε τη νύφη νεκρή στο κρεβάτι

Από την απόλυτη ευτυχία, στην τραγωδία

Ο Krzysztof Michalowski νυμφεύτηκε την Mariola Orzechowska και μόλις ελάχιστες ώρες μετά την τελετή, ο γαμπρός υπέστη σοκ καθώς τη βρήκε νεκρή στο κρεβάτι τους. Αν και τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, η άτυχη γυναίκα υπέφερε από επιληψίες και εικάζεται ότι έπαθε κρίση στον ύπνο της.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μίντια, το ζευγάρι μετά το ευτυχές γεγονός έπεσε για ύπνο, δυστυχώς όμως την επόμενη ημέρα γράφτηκε η απόλυτη τραγωδία. Όταν Michalowski ξύπνησε, το επόμενο πρωί, θεώρησε πως η γυναίκα του απλά κοιμόταν και σηκώθηκε για να φροντίσει τα παιδιά τους. 

Το ζευγάρι, πολωνικής καταγωγής, ζούσε και εργαζόταν στη Βρετανία ενώ τώρα ο άντρας συγκεντρώνει χρήματα προκειμένου να μεταφέρει το άψυχο σώμα της γυναίκας του στη γενέτειρά τους για την ταφή. 

"Μαζί είχαν δυο υπέροχα παιδιά και έκαναν σχέδια για το μέλλον", ανέφερε στενός φίλος του άντρα, ο οποίος πρόσθεσε "αλλά κανείς δε μπορούσε να προβλέψει αυτή την τραγωδία. Μετά τη δεξίωση, η Mariola πήγε για ύπνο και δε ξύπνησε ποτέ...".