Οι σκλάβες του σεξ του Κιμ Γιονγκ Ουν

Ανήλικα κορίτσια εξαναγκάζονται να συμμετέχουν σε "ομάδες ικανοποίησης"

Τα όσα αποκαλύπτονται για τη Βόρειο Κορέα, συχνά προκαλούν δυσάρεστη έκπληξη και ανατριχίλα. Τα αγγλόφωνα μίντια, τις τελευταίες ημέρες, γράφουν για τις σκλάβες του σεξ, για τα ανήλικα κορίτσια που επιλέγονται ώστε να διασκεδάζουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν και την ομάδα φίλων του.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά και η Telegraph, τα κορίτσια αυτά επιλέγονται από σχολεία και αφού περάσουν από κάποιες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι παρθένες, εντάσσονται στις λεγόμενες "ομάδες ικανοποίησης".

Οι αποκαλύψεις έγιναν από βορειοκορεάτες που κατάφεραν και αυτομόλησαν, οι οποίοι ανέφεραν ότι τα κορίτσια είναι ηλικίας ακόμα και 13 ετών, πρέπει να είναι ψηλές και όμορφες και πως αρκετές στέλνονταν για να μάθουν μασάζ ή να τραγουδούν και να χορεύουν επαγγελματικά. Η παράδοση, δεν ξεκίνησε από τον Κιμ Γιονγκ Ουν αλλά από τον παππού του, Kim Il Sung και τη μεταβίβασε στον γιο του, Kim Jong-il.

Όπως αναφέρουν πηγές, συχνά τα πιο ελκυστικά κορίτσια εξαναγκάζονται να παντρευτούν αξιωματικούς του στρατού, ως ένας τρόπος επιβράβευσης των ισχυρών αντρών για την πίστη τους στο καθεστώς. 

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι σε κάθε ένα από τα κορίτσια της "ομάδας ικανοποίησης" του Kim Jong-il, δόθηκε το ποσό των 4.000 δολαρίων ως αποζημίωση καθώς οι περισσότερες, είχαν απαχθεί από τα σχολεία τους και είχαν οδηγηθεί μακριά από τα σπίτια τους χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών τους. Ένα πρώην μέλος μιας τέτοιας ομάδας, είναι και η Mi-Hyang, η οποία πλέον έχει καταφύγει στη Νότια Κορέα, αποκάλυψε ότι την άρπαξαν από το σχολείο της δυο αξιωματικοί, όταν εκείνη ήταν 15 ετών. Οι στρατιώτες, όρμηξαν μέσα, σκάναραν το δωμάτιο και στη συνέχεια την διέταξαν να τους ακολουθήσει. Τη ρώτησαν αν είχε ποτέ κάνει σεξ με αγόρι και την έστειλαν στην υπηρεσία του Kim Jong-il, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire, πριν μερικά χρόνια.