Θαύμα στα συντρίμια αεροπλάνου: Μητέρα και μωρό επέζησαν 5 μέρες

Μια μητέρα και το μωρό της, που θεωρούνταν νεκροί εδώ και πέντε ημέρες αφού το αεροπλανο που επέβαιναν κατέπεσε σε ζούγκλα της Κολομβίας, εντοπίστηκαν ζωντανοί από τους διασώστες. Το μικρό αεροπλάνο  τύπου Cessna συνεντρίβη στην περιοχή Alto Baudo της Κολομβίας, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Οι διασώστες για δύο μέρες έψαχναν να βρουν τα συντρίμμια. Την Δευτέρα κατάφεραν τελικά να εντοπίσουντο αεροπλάνο και μέσα σε αυτό βρήκαν νεκρό τον πιλότο μέσα στο πιλοτήριο. Η πόρτα του αεροσκάφους όμως ήταν ανοικτή και δεν υπήρχε κανένα ίχνος από την 18χρονη Μαρία Νέλι Μουρίλο και του ενός έτους γιου της. 

Για τρεις ακόμη μέρες έψαχναν την περιοχή για να τους εντοπίσουν και τελικά τα ξημερώματα της Πέμπτης τους βρήκαν ζωντανούς στη ζούγκλα. “Πρόκειται για ένα θαύμα πραγματικά. Κατάφεραν να επιζήσουν της συντριβής αλλά και να επιβιώσουν μέσα στη ζούγκλα για πέντε σχεδόν μέρες”, δήλωσε ο αρχηγός της Αεροπορίας της Κολομβίας. 

Η νεαρή μητέρα φέρει κάποια τραύματα και εγκαύματα στο σώμα της όμως δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγεία της, το ίδιο και του παιδιού της.