Ιαπωνία: Συνελήφθη 67χρονη “μαύρη χήρα” που δηλητηρίασε 7 άνδρες

Μια 67χρονη γυναίκα συνελήφθη την Τετάρτη στην Ιαπωνία, κατηγορούμενη ότι δολοφόνησε τον άντρα της με δηλητήριο. H Κισάκο Κακέχι συνελήφθη μετα από έφοδο στο σπίτι της Κιότο, κατηγορούμενη προς το παρόν μόνο για την δηλητηρίαση του τελευταίου συζύγου της με κυάνιο, όμως αυτό φαίνεται πως δεν είναι και το μοναδικό της έγκλημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν οι έρευνες ξεκίνησαν, διαπίστωσαν ότι οι προηγούμενοι έξι σύντροφοι της είναι και αυτοί νεκροί.

Η Γιαπωνέζα «μαύρη χήρα» - όπως ήδη την αποκαλούν τα μέσα ενημέρωσης - κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει αποκομίσει περίπου 800 εκατομμύρια γεν (περίπου 6 εκατ. δολάρια) από ασφαλιστικές αποζημιώσεις που έλαβε μετά τους θανάτους των συζύγων.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο 75χρονος - 4ος στη σειρά - τελευταίος σύζυγος της «μαύρης χήρας» πέθανε ξαφνικά, λίγες εβομάδες μετα τον γάμο τους. Η νεκροψία έδειξε ίχνη κυανίου στο αίμα του.  Οι αστυνομικοί συνδύασαν τα γεγονότα και η έρευνα ξεκίνησε.

Όπως φαίνεται, η δράση της Κακέχι φαίνεται πως ξεκίνησε το 1994, όταν πέθανε ο πρώτος της άντρας σε ηλικία 54 ετών. Το 2006, ο δεύτερο σύζυγος τον οποίο γνώρισε μέσω ενός γραφείο συνοικεσίων, πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο σε ηλικία 69. Ο τρίτος σύζυγό της, πεθαίνε σε ηλικία 75 ετών το 2008. Όλοι από "εγκεφαλικά" ή ξαφνικές καρδιακές προσβολές και όλοι ευκατάστατοι.

Επιπλέον, και οι τρεις προηγούμενοι φιλοι της, πέθαναν όλοι μέσα σε λίγα χρόνια από το γάμο ή την αρχή της σχέσης μαζί της.

Η ίδια πάντως αρνείται τα πάντα και - όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους - δήλωσε: «Αν νομίζουν ότι τον σκότωσα, καλύτερα να ξεριζώσω τη γλώσσα μου και να πεθάνω».