Ανθρωποκυνηγητό στην Ταΐλάνδη για τους δολοφόνους ζευγαριού Βρετανών

Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη υπόπτων για την στυγερή δολοφονία δύο νεαρών Βρετανών τουριστών έχουν εξαπολύσει οι αρχές της Ταϊλάνδης.  

Ο David Miller, 24 ετών και Hannah Witheridge, 23, βρέθηκαν νεκροί σε παραλία του νησιού Κο Τάο τη Δευτέρα, με σοβαρά τραύματα σε όλο τους το σώμα. Η κοπέλα βιάστηκε πριν δολοφονηθεί και ο 24χρονος σύντροφός της φέρει χτυπήματα στο κεφάλι. 

Τα πτώματα των άτυχων νεων βρέθηκαν μόλις 100 μέτρα μακριά από το χώρο όπου έγινε ένα μπιτς πάρτι, και κοντά στα άψυχα σώματά τους βρέθηκε μια σκαπάνη, την οποία οι αρχές πιθανολογούν πως ήταν το όπλο του δράστη ή των δραστών.

Η αστυνομία ελέγχει βιντεοσκοπημένο υλικό από κάμερες σε κοντινά εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα ενώ ήδη τρεις μετανάστες από τη Βιρμανία συνελήφθησαν και ανακρίνονται.

Οι ερευνητές λένε ότι ψάχνουν για έναν αριθμό ανθρώπων - αλλά έχουν αποκλείσει ως υπόπτους τους άλλους Βρετανούς τουρίστες που βρίσκονταν στην περιοχή.   

Οι σοροί των δύο νέων μεταφέρθηκαν στην πρωτεύουσα, Μπανγκόκ, για εγκληματολογική ανάλυση και αναμένεται να επιστραφούν στις οικογένειές τους μέσα στην εβδομάδα.