Ύποπτος παιδόφιλος κρατούσε 50 νεκρές γάτες σε ψυγεία!

Ενώπιον μιας αναπάντεχης, αποκρουστικής ανακάλυψης βρέθηκε η αστυνομία της Φλόριντα όταν πραγματοποίησε έφοδο σε ένα σπίτι προκειμένου να συλλάβει έναν άνδρα ύποπτο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας: 50 πτώματα γατών είχαν τοποθετηθεί και διατηρούνταν σε 4 ψυγεία μέσα στο σπίτι!

Ο Νταγκ Ουέστκοτ, 55 ετών, είχε επίσης 35 ζωντανές γάτες, ενώ από τις πολλές σακούλες απορριμμάτων, οι οποίες ξεχείλιζαν από περιττώματα, αναδύονταν τόσο αηδιαστικές οσμές που οι αστυνομικοί της κομητείας του Παλμ Μπιτς (νοτιοανατολικές ΗΠΑ) έπρεπε να φορέσουν προστατευτικές μάσκες προκειμένου να μπουν στο σπίτι, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The Palm Beach Post.

Οι γείτονες του 50χρονου περιέγραψαν την παράξενη συμπεριφορά του, την τάση του να κυκλοφορεί χωρίς να φοράει μπλούζα και να προσπαθεί να δίνει μικρά δωράκια στα παιδιά -γεγονός που τους έκανε να καλέσουν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η ανυπόφορη μυρωδιά από τις γάτες (ζωντανές και νεκρές) εξαπλωνόταν εκτός των τοίχων του σπιτιού.

Ένας δικαστής θα αποφανθεί τώρα τι θα απογίνουν οι γάτες. Επίσης διευκρίνισε ότι, λόγω έλλειψης κεφαλαίων, θα πραγματοποιηθούν νεκροψίες νεκροτομές σε μερικές μόνο από τις γάτες που βρέθηκαν ψόφιες.