Ιερουσαλήμ: Βρέθηκε η σορός αγνοούμενου Αμερικανοεβραίου φοιτητή

Την σορό του Αμερικανοεβραίου φοιτητή Άαρον Σόφερ, ο οποίος αγνοείτο εδώ και έξι ημέρες, εντόπισαν οι αρχές της Ιερουσαλήμ την Πέμπτη, σε κοντινό πάρκο.

"Έχουμε επιβεβαιώσει ότι η σορός ανήκει στον αγνοούμενο φοιτητή. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή για να δούμε αν ο 23χρονος έπεσε και χάθηκε ή αν πρόκειται για ανθρωποκτονία» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ, ο οποίος τόνισε ότι δεν μπορεί ακόμη να γίνει λόγος για εγκληματική ενέργεια από παραστρατιωτική οργάνωση.

Τον Ιούνιο, η απαγωγή και δολοφονία τριών Ισραηλινών φοιτητών από τη Χαμάς στη Δυτική Όχθη αποτέλεσε την αφορμή για τις τελευταίες συγκρούσεις μεταξύ του Ισραήλ και της ισλαμιστικής οργάνωσης.

Ο Άαρον βρισκόταν στην Ιερουσαλήμ για διακοπές και είχε βγει για πεζοπορία στο έκτασης 310 στρεμμάτων δάσος, το οποίο αποτελεί δημοφιλή προορισμό, καθώς βρίσκεται κοντά στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος της Ιερουσαλήμ.

Η αστυνομία αναζητά περισσότερες πληροφορίες και για το λόγο αυτό έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις κάμερες στο σταθμό της Ιερουσαλήμ, όπου ο Άαρον εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός.