Σούπερ γιαγιά! Σκότωσε με δρεπάνι λεοπάρδαλη που της επιτέθηκε

Μια 56χρονη αγρότισσα και... σούπερ γιαγιά έδωσε και κέρδισε μια μάχη για τη ζωή της, όχι από κάποια επάρατη νόσο ή από κάποιο χτύπημα, αλλά από μια άγρια λεοπάρδαλη.

Η 56χρονη Κάμλα Νέγκι γύριζε στο σπίτι της την Κυριακή, σε ένα ήσυχο ορεινό χωριό του Ουτάρακχαντ της Ινδίας, όταν το άγριο ζώο την κατέλαβε εξ απήνης.

"Με τρόμαξε, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου. Τα νύχια της και τα δόντια της βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από το λαιμό μου. Την άκουγα που ανέπνεε", δήλωσε η Κάμλα Νέγκι, σε τηλεφωνική συνέντευξη στην εφημερίδα Wall Street Journal, από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύτηκε, μετά από την περιπέτεια που πέρασε.

Η Κάμλα προσπάθησε να σπρώξει το τεράστιο ζώο μακριά της, αλλά εκείνο συνέχιζε να επιτίθεται, οπότε εκείνη το έπιασε από το αυτί και άρχισε να το κοπανάει με ένα δρεπάνι, το οποίο για καλή της τύχη είχε δίπλα της.

Η λεοπάρδαλη, ωστόσο, άντεχε. "Έμπηγε τα δόντια της στα μπράτσα μου", εξηγούσε ανατριχιαστικά η 56χρονη Ινδή.

Ωστόσο, μετά από μάχη 30 λεπτών, η λεοπάρδαλη τα παράτησε. Μετά απο λίγες ώρες τη βρήκαν νεκρή σε ένα βράχο κοντά στο χωριό.

"Τα δόντια της λεοπάρδαλης ήταν όλα σπασμένα", δήλωσε ο Σόχαν Λαλ, δασοφύλακας της περιοχής. "Είχε, άλλωστε, βαθιά κοψίματα και στα τέσσερα πόδια της", εξήγησε.

Η ηλικία της λεοπάρδαλης υπολογίστηκε στα 3,5 έτη και είχε διαστάσεις 1,90 μέτρων!

Η Κάμλα Νέγκι γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια και συγκεκριμένα, από της... λεοπάρδαλης τα δόντια! Πάντως, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και πολλαπλές δαγκωνιές. Αλλά, ζει και... βασιλεύει!

(φωτογραφία αρχείου)