Σε σεξιστικό παραλήρημα ο αντιπρόεδρος της ρωσικής Βουλής!

Ο κύριος της φωτογραφίας είναι ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, που συχνά αναφέρεται ως ο κλόουν της ρωσικής πολιτικής. Είναι ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος LDPR (Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα) και αντιπρόεδρος της Δούμας, της Ρωσικής Βουλής. 

Ο Ζιρινόφσκι είναι γνωστός για τις εξωφρενικές ομιλίες του αλλά αυτή τη φορά το παρατράβηξε, σε σημείο που η αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι πέρασε την "προσωπική κόκκινη γραμμή" και η επιτροπή της Δούμας ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει έρευνα για την συμπεριφορά του. 

Η αφορμή για το ξέσπασμα του ακροδεξιού πολιτικού ήταν η ερώτηση μιας δημοσιογράφου του Russia Today, σχετικά με τις πρόσφατες κινήσεις της Ουκρανίας να απαγορεύσει την είσοδο σε Ρώσους άνδρες και αν η Μόσχα θα ανακοινώσει αντίποινα. 

 Και τότε ο Ζιρινόφσκι ξεσπά: "Είστε όλες αιμοδιψείς! Εσείς οι γυναίκες της Μαϊντάν (η πλατεία διαμαρτυρίας στο Κίεβο) έχετε τη φρενίτιδα της μήτρας". 

Επίσης αναφέρθηκε στη Ουκρανή εθνικίστρια Irina Farion: "Νομίζεται ότι μισεί τους Ρώσους; Τους λατρεύει! Έχει φρενίτιδα στη μήτρα- δεν έχει κανένα εραστή, σύζυγο, τίποτα. Έχει ένα θηρίο ανάμεσα στα πόδια της! Και αυτή η φωτιά του διαβόλου ορμά προς τα πάνω, μέσω της χαζής σκυλίσιας γλώσσα της. "  

Και σα να μην έφτανε αυτό- μπροστά στα έκπληκτα μάτια των άλλων δημοσιογράφων- φωνάζει έναν άλλο ρεπόρτερ να βιάσει στην έγκυο συνάδελφό του: " Για έλα εδώ δημοσιογράφε. Εντάξει, όταν σου πω θα τρέξεις και θα αρχίσεις να τη βιάζει σκληρά. "

Και στη συνέχεια ουρλιάζει "ο Χριστός αναστήθηκε" και σπρώχνει ένα βοηθό του επάνω στην άτυχη κοπέλα διατάζοντας τον: "Φίλα τη, φίλα τη!" 

Και, όταν κάποιος προσπαθεί να τον σταματήσει λέγοντας του ότι η κοπέλα είναι έγκυος, ο Ζιρινόφσκι απαντά: "Τότε τι κάνει εδώ; Να πάει σπίτι της να μεγαλώσει τα παιδιά της".

 

Δείτε το απίστευτο παραλήρημα στο βίντεο που ακολουθεί: