Οργή για τον ποδοσφαιριστή που σκότωσε και έδωσε στα σκυλιά την ερωμένη του

Εξέτισε μόλις 6 από τα 22χρόνια

Οργή και σάλο έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η αποφυλάκιση και η επιστροφή στα γήπεδα ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε οργανώσει τη δολοφονία της ερωμένης του. Ο βραζιλιάνος Bruno Fernandes de Souza, δηλώνει τώρα έτοιμος να συνεχίζει τη ζωή του και πως δεν είναι «κακό παιδί».

Ο τερματοφύλακας είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 22 χρόνων για τη δολοφονία της φιλενάδας του Eliza Samudio το 2010. Μάλιστα, το άψυχο σώμα της γυναίκας είχε τεμαχιστεί και είχε δοθεί για τροφή στα ροτβάιλερ του... Το έγκλημα είχε συγκλονίσει τη χώρα, ενώ μαζί με τον διάσημο τερματοφύλακα είχαν συλληφθεί και οι συνεργοί του.

Η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 9 Ιουλίου το 2010 ενώ μήνες πριν ισχυριζόταν πως κυοφορούσε το παιδί του Bruno κάτι που εκείνος αρνούνταν την πατρότητα- ο αθλητής ήταν τότε παντρεμένος. Όταν εκείνη γέννησε, κατέθεσε μήνυση εναντίον του ενώ μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της, το παιδί βρέθηκε στην κατοικία του Souza. «Ότι έγινε έγινε», δηλώνει ο 32χρονος σήμερα ποδοσφαιριστής. «Έκανα ένα λάθος, ένα σοβαρό λάθος, αλλά λάθη γίνονται στη ζωή- δεν είμαι κακό παιδί», αναφέρει σε συνέντευξή του σύμφωνα με τον Guardian.

«Οι άνθρωποι προσπάθησαν να θάψουν το όνειρό μου εξαιτίας ενός λάθους, αλλά ζήτησα συγχώρεση από το Θεό, οπότε συνεχίζω την καριέρα μου», συμπληρώνει. Ο Souza αποφυλακίστηκε έπειτα από δικαστική εντολή, έχοντας εκτίσει μόλις έξι χρόνια και επτά μήνες- λιγότερο από το ένα τρίτο της συνολικής ποινής του. Ένα μήνα αργότερα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα Boa Esporte, προκαλώντας την οργή φεμινιστικών οργανώσεων και όχι μόνο. «Κρίθηκε ένοχος, εξέτισε την ποινή του και τώρα αποφυλακίστηκε από τους δικαστές», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Rafael Gois Silva Xavier υπερασπιζόμενος την απόφασή του. «Του αξίζει άλλη μια ευκαιρία», συμπληρώνει.