Κολοσσιαία κύματα 9 μέτρων χτυπούν κρουαζιερόπλοιο!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αντέχεις να δεις το βίντεο; Πώς είναι να βρίσκεσαι μέσα σε ένα πλοίο που σαρώνεται από γιγαντιαία κύματα 9 περίπου, μέτρων; Ο συγκεκριμένος πάντως, δείχνει, μάλλον να το διασκεδάζει. Το απόσπασμα ανέβασε επιβάτης του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου, Royal Caribbean το οποίο έπεσε σε σφοδρή θαλασσοταραχή με θυελλώδεις ανέμους στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ο επιβάτης μαζί με την παρέα του, βρίσκεται στον τρίτο όροφο του πολυτελούς πλοίου και κοιτάζει τα κολοσσιαία κύματα που το χτυπούν τη στιγμή που έξω πνέουν σφοδροί άνεμοι με ταχύτητα 193χμλ/ώρα. «Θα μείνουμε σε ένα μέρος, ελπίζοντας να μη πεθάνουμε», ακούγεται να λέει χαριτολογώντας ένας από την παρέα ενώ σε ένα άλλο σημείο του αποσπάσματος, ένας άντρας προσπαθεί να περπατήσει στο διάδρομο κατά τη διάρκεια της θύελλας. Τα εν λόγω πλάνα, τραβήχτηκαν τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους αλλά μόλις πρόσφατα δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω του Reddit. To πλοίο μετέφερε 4.500 επιβάτες και 1.600 άτομα πλήρωμα και κατευθυνόταν προς το λιμάνι Κανάβεραλ στη Φλόριντα, αλλά αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω και να επιστρέψετε στο New Jersey, λόγω της κακοκαιρίας.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του πλοίου είχαν ανέβει στα social media και έδειχναν τη χαοτική κατάσταση που επικρατούσε σε χώρους όπως η κουζίνα ή στα σαλόνια. «Θεέ μου βοήθησέ μας», έγραψε ένας ενώ ένας άλλος σχολίασε «ποτέ δεν πεθύμησα τόσο πολύ τη στεριά. Εύχομαι να είχα κάνει αυτά τα μαθήματα κολύμβησης...».