Εντυπωσιακές φωτογραφίες από θηριώδη κύματα να χτυπούν πλοιάριο

Στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας

Υποτίθεται ότι με το συγκεκριμένο πλοιάριο οι τουρίστες χαζεύουν τα αξιοθέατα του Σίδνεϊ και οι ντόπιοι μετακινούνται καθημερινά καθώς αποτελεί έναν ζωτικό κρίκο του δικτύου μεταφοράς της πόλης. Υποτίθεται, γιατί προ ημερών το συγκεκριμένο φεριμπότ έμοιαζε σαν να έκανε ένα ταξίδι στην άγρια ανοιχτή θάλασσα... Κι όμως, μια τέτοια εμπειρία έζησαν όσοι επέλεξαν πλοίο των Manly Ferry για τη μετακίνησή τους το Σαββατοκύριακο.

Όπως βλέπετε από τις παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο, γιγαντιαία μανιασμένα κύματα ορθώθηκαν μπροστά από το σκάφος «Freshwater» το περασμένο Σάββατο έπειτα από ένα κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε παράκτιες περιοχές. Τις φωτογραφίες κατάφερε με ψυχραιμία και τράβηξε ο φωτογράφος Haig Gilchrist και τις ανέβασε στο διαδίκτυο. Σε ένα από τα καρέ, ένα θηριώδες κύμα σκάει με δύναμη στην πλώρη με τα νερά να εισέρχονται και στην καμπίνα των επιβατών, εκεί όπου συνήθως είναι γεμάτη με τουρίστες. 

Η διαδρομή που κάνουν τα εν λόγω φεριμπότ είναι συνήθως γαλήνια αλλά παρ΄όλα αυτά, το εν λόγω ταξίδι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία παρά τα ασυνήθιστα αυτά κύματα.