Αυτή είναι η συνοδός που έχει κάνει σεξ με πάνω από 1100 άντρες

«Οι περισσότεροι είναι χαρτογιακάδες, καυκάσιοι, Ινδοί και Ασιάτες και ηλικιακά από 40 μέχρι 60»

Κάθε δουλειά κρύβει μυστικά, σε αυτή τη περίπτωση πρόκειται για αυτά που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες, πάνω σε αμαρτωλά κρεβάτια. Η ιστορία σαν και αυτή, της 25χρονης συνοδού πολυτελείας από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, πουλά και πάντα θα πουλά. Η νεαρή, εξομολογήθηκε τα όσα έχει ζήσει, σε φόρουμ στο διαδίκτυο, όπως ισχυρίζεται βέβαια η dailytelegraph που φιλοξενεί και το θέμα. 

Δεν αποκαλύπτει το όνομά της, αλλά αποκαλύπτει τα όσα πιπεράτα έζησε. Λέει ότι ξεκίνησε την σεξουαλική της καριέρα σε πολυτελείς οίκους ανοχής πριν από πέντε χρόνια. «Στις αρχές του 2014, είχα κουραστεί με τα 'σπίτια' και μετακόμισα στο Περθ για να προωθηθώ ως συνοδός. Ένα χρόνο μετά, έπειτα από έναν ψυχικό κλονισμό, αποσύρθηκα για τουλάχιστον εννέα μήνες. Όταν επέστρεψα, βρισκόμουν στο Σίδνεϊ και δε κοίταξα ποτέ πίσω μου».

Λέει ότι χρέωνει 550 δολάρια την ώρα και πως οι παντρεμένοι πελάτες της την επισκέπτονται συνήθως πρωινές ώρες. «Συχνά οι παντρεμένοι έρχονται νωρίς, 7 με 8 το πρωί και αν και ερωτοτροπούν, αγαπούν και σέβονται τις γυναίκες τους αν όχι ως ερωμένες, σίγουρα ως μητέρες. Αρκετοί βρίσκονται ακόμα σε σχέσεις χάρη στα παιδιά τους αλλά ζουν σαν απλοί συγκάτοικοι», δηλώνει με περισσή ειλικρίνεια και αναφερόμενη στον κλάδο της εξηγεί ότι περνάει μεγάλη κρίση και πως η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια νεκρή περίοδος. «Από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 21 Ιανουαρίου 2017, δεν είχα κλείσει ούτε έναν πελάτη γιατί αυτή είναι η πιο ήσυχη περίοδος του έτους. Όλα είναι ρευστά».

«Τον περασμένο Οκτώβρη, δεν είχα κανένα ραντεβού για περίπου τρεις εβδομάδες. Είναι όλα απρόβλεπτα, το λιγότερο που μπορώ να πω». Οι πελάτες της είναι κυρίως 40ρηδες και άνω και συνηθίζει όπως λέει να περνάει καλά με τους παχύσαρκους. 

«Οι περισσότεροι είναι χαρτογιακάδες, καυκάσιοι, Ινδοί και Ασιάτες και ηλικιακά από 40 μέχρι 60. Περνάω καλά με αυτούς τους άντρες γιατί είναι γενναιόδωροι και έχουν τρόπους».

Ισχυρίζεται ότι έχει κάνει σεξ με πάνω από 1100 άντρες και πως ο γηραιότερος πελάτης της ήταν ένας επιζών του Ολοκαυτώματος - έχει και διάσημους όπως αθλητές, αλλά και μέλη συμμοριών. Δεν διαθέτει την ομορφιά και τις αναλογίες μοντέλου, αλλά πλασάρεται ως «το κορίτσι της διπλανής πόρτας».  Η μητέρα της, το πρώην αγόρι της και οι στενοί της φίλοι γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο που εξασφαλίζει τα προς το ζην- τρέμει στην ιδέα όμως να μη το μάθουν τα αδέλφια της. 

«Λύγισα και τα είπα όλα στους γονείς μου. Τους ομολόγησα ότι εργαζόμουν ως συνοδός για χρόνια, πριν δυο χρόνια όταν είχα αποσυρθεί. Μόνο η μητέρα μου γνωρίζει ότι επέστρεψα. Δε θέλει να το πω στον πατέρα μου, αλλά θεωρώ ότι κατά βάθος το γνωρίζει». Το μάθει ή όχι, εκείνη σκοπεύει να αποσυρθεί δια παντός τον ερχόμενο Ιούνιο και να μετακομίσει στο εξωτερικό για να κυνηγήσει τις σπουδές της...