Ιερέας έδωσε δηλητήριο σε πιστούς για να αποδείξει ότι είναι υπεράνω θανάτου!

09:28 |

Ιερέας έδωσε δηλητήριο σε πιστούς για να αποδείξει ότι είναι υπεράνω θανάτου!

Αδιανόητο και όμως συνέβη. Ο ιερέας Light Monyeki από το Soshanguve της Νότιας Αφρικής θεώρησε πως είναι... Θεός και θέλησε να αποδείξει στους πιστούς του ότι όχι μόνο είναι υπεράνθρωπος αλλά και αθάνατος κάνοντας κάτι πέρα από κάθε λογική: έπεισε τους πιστούς του ότι δε θα πρέπει να φοβούνται τον θάνατο γιατί απλά δεν θα πεθάνουν (!).Μάλιστα, για να αποδείξει και στη πράξη τα λεγόμενά του, έδωσε νερό στους πιστούς του που περιείχαν ποντικοφάρμακο... Προς μεγάλη έκπληξη, αρκετοί ήταν αυτοί που δοκίμασαν το δηλητηριασμένο νερό και όπως ήταν φυσικό, αρκετοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, τουλάχιστον 13 και πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Το εξοργιστικό είναι ότι παρά την τραγωδία, ο ιερέας ενιψε τας χειρας του, αποκρούοντας κάθε ευθύνη. Αντ' αυτού, έγραψε στο facebook ότι πολλά καλά πράγματα, μπορούν να βλάψουν.

Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία. 

 

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.