Πυροβόλησαν ραδιοφωνικό παραγωγό την ώρα live μετάδοσης

21:01 |

Πυροβόλησαν ραδιοφωνικό παραγωγό την ώρα live μετάδοσης

Ο Luis Manuel Medina, παρουσιαστής του ραδιοφωνικού σταθμού FM 103 στη Δομινικανή Δημοκρατία, σκοτώθηκε από ενόπλους τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του δελτίου ειδήσεων μέσω Facebook.

Όπμως αναφέρει το unilad.co.uk, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν στον αέρα, με μια γυναίκα να φωνάζει «πυροβολισμοί! Πυροβολισμοί!...», πριν διακοπεί η μετάδοση. 

Οι τηλεθεατές, που παρακολουθούσαν μέσω του Facebook, άκουσαν τους πυροβολισμούς και μια γυναίκα να φωνάζει, ενώ ο Medina προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του μπροστά στο μικρόφωνο. Στη συνέχεια η σύνδεση διακόπηκε.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και ο διευθυντής του σταθμού ο οποίος βρισκόταν στο γραφείο του. Η Αστυνομία έχει συλλάβει τρεις ύποπτους, αλλά ακόμα δεν έχει απαγγείλει κατηγορίες σε κανέναν. Το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο.

 

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.