Αφαίρεσαν ζωντανή κατσαρίδα από το κρανίο γυναίκας: Μπήκε από τη μύτη

Δείτε το βίντεο

Πόσες παράξενες ειδήσεις διαβάσατε σήμερα; Σημειώστε τη συγκεκριμένη ως τέτοια- η οποία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Η 42χρονη οικιακή βοηθός Selvi από την πόλη Injambakkam της Ινδίας, ένιωθε ότι κάτι «σερνόταν» μέσα στο κεφάλι της, γύρω από τη μύτη και τα μάτια της και ζήτησε από συγγενικό της πρόσωπο να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. 

Η ίδια, είχε νιώσει κατά τη διάρκεια του ύπνου της, κάτι να εισχωρεί στο ρουθούνι της- ίσως ένα έντομο. Ότι και να ήταν αυτό, προσπάθησε να το αφαιρέσει, αλλά ήταν ήδη αργά. Έπειτα από ρινική ενδοσκόπηση, οι γιατροί στο Stanley Medical College Hospital διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι το όλο πρόβλημα το προκαλούσε μια κατσαρίδα που βρισκόταν μέσα στο κρανίο της, ανάμεσα στα μάτια της, και ήταν μάλιστα ζωντανή.  

«Ένιωθα ένα μυρμήγκιασμα, σαν κάτι να σερνόταν... Όταν κινούνταν, ένιωθα ένα κάψιμο στα μάτια. Όλο το βράδυ ήμουν ανήσυχη, περίμενα να ξημερώσει για να πάω στο νοσοκομείο«, είπε η 42χρονη. Οι γιατροί της κλινικής, σύμφωνα με τους Times of India, σημείωσαν ότι αν η ασθενής δεν ερχόταν έγκαιρα, το έντομο θα είχε πεθάνει μέσα της και αυτό θα σήμαινε ότι θα υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης. «Βρισκόταν ανάμεσα στα μάτια, κοντά στον εγκέφαλο. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω μια τέτοια περίπτωση, σε μια καριέρα 30 χρόνων», ανέφερε ο Δρ. Shankar στους Times of India, επικεφαλής του Ωτορινολαρυγγολογικού Τμήματος στο Stanley Medical College. 

Η εγχείρηση διήρκεσε τουλάχιστον 12 ώρες και η κατσαρίδα βρήκε ζωντανή- το όλο συμβάν μάλιστα καταγράφηκε και σε βίντεο.