Παίκτης της Σαπεκοένσε περπάτησε ξανά μετά τη τραγωδία

Το "ευχαριστώ" σε οικογένεια και οπαδούς

Το ένα θαύμα διαδέχεται το άλλο για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Σαπεκοένσε, ο οποίος όχι μόνο επιβίωσε από το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία αλλά και αναρρώνει με γοργούς ρυθμούς. Ο Alan Ruschel, ένας από τους έξι επιζώντες από τη συντριβή του αεροσκάφους που παρέσυρε στο θάνατο 71 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους παίκτες της βραζιλιάνικης ομάδας Σαπεκοένσε, μετά το βαρύτατο τραυματισμό του στάθηκε όρθιος και περπάτησε ξανά. 

Η συγκινητική αυτή προσπάθεια καταγράφηκε σε βίντεο στο οποίο ο νεαρός ευχαριστεί την οικογένειά του και τους οπαδούς της ομάδας για τη συμπαράστασή τους. Ο αμυντικός της Σαπεκοένσε, βγήκε από την εντατική μονάδα του νοσοκομείου Vicente Foundation στο Rionegro και ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στη Βραζιλία.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο, ο Ruschel περπατά υποβασταζόμενος από τον γιατρό της ομάδας, Marcos Sonagli. Ο βραζιλιάνος, κοιτάζει τη κάμερα και αφού χαιρετά τον κόσμο και τη Βραζιλία, δηλώνει πως αναρρώνει εξαιρετικά καλά και πως σύντομα θα επιστρέψει στη χώρα του.