Νεκρή 19χρονη καλλονή κληρονόμος, εγγονή του μεγαλύτερου εχθρού του Πούτιν

Το φρικτό τροχαίο στην Ελβετία

Μια εντυπωσιακή κληρονόμος που οι φίλοι της αποκαλούσαν "Lady Di", συντόμευση του τίτλου της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, έπεσε νεκρή στα 19 της χρόνια όταν το πανάκριβο αυτοκίνητό της, ξέφυγε από την πορεία του και συνετρίβη σε μια λίμνη. 

Η Diana Lebedeva - ο παππούς της οποίας είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του Βλαντιμίρ Πούτιν-, σκοτώθηκε πριν μερικά 24ωρα σε ένα φρικτό τροχαίο. Κινούνταν με μια BMW X6 μαζί με τον φίλο της σε δρόμο της Ελβετίας, όταν το όχημα συγκρούστηκε σε μπάρες και βυθίστηκε στη λίμνη Λουγκάνο. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο βυθό της λίμνης, μαζί με τη σορό του φίλου της και τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, όπως αναφέρουν τα διεθνή μίντια. 

Η 19χρονη, ήταν γνωστή για την έντονη ζωή της, την αδυναμία της στη μόδα και ήταν μέλος του μοσκοβίτικου τζετ σετ. Ο παππούς της χρυσής κληρονόμου, ο τραπεζίτης Platon Lebedev, είχε φυλακιστεί για 11χρόνια για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και υπεξαίρεση.

Ο νεαρός που έχασε και εκείνος τη ζωή του στο αυτοκινητιστικό, ήταν ο 23χρονος Azer Yagubov, γιος ενός επιχειρηματία από το Αζερμπαϊτζάν. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 23χρονος ήταν αυτός που οδηγούσε το μοιραίο ΙΧ. Τα δυο θύματα ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στην Ελβετία και στα social media της Ρωσίας οι φίλοι των νέων, εμφανίζονται σοκαρισμένοι με την τραγική αυτή εξέλιξη. Η Diana περιγράφεται ως ένα από τα λαμπρότερα αστέρια της χρυσής νεολαίος της Μόσχας - Ένας χρήστης έγραψε σχετικά: "Δε πιστεύω ότι δε βρίσκεται πλέον σε αυτό τον κόσμο... Απλά είναι απίστευτο να το πιστέψω. Ήταν συμμαθήτριά μου".