Ο δράκος του Χονγκ Κονγκ σχεδίαζε να βασανίσει και να βιάσει έφηβες

Με τανάλιες και ερωτικά βοηθήματα βασάνιζε το θύμα ο 31χρονος τραπεζικός

Κάτι παραπάνω από σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για το διπλό έγκλημα του τραπεζικού υπαλλήλου Ρούρικ Τζάτινγκ, του δράκου του Χονγκ Κονγκ, που δολοφόνησε δυο γυναίκες, αφού βασάνισε τη μια και από χθες είναι σε εξέλιξη η δίκη του.

Οι επτά ένορκοι, τέσσερις γυναίκες και πέντε άνδρες, δεν έκρυβαν το σοκ τους, σφίγγοντας τα χείλη τους από αποτροπιασμό και κάποιες στιγμές παίρνοντας το βλέμμα τους από το απόσπασμα διάρκειας 20 λεπτών με τα βασανιστήρια σε βάρος της 23χρονης. Ένας μεσήλικας ένορκος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Την ώρα που κοίταζε τις αποτρόπαιες ενέργειές του στο βίντεο που εντοπίστηκε στο iPhone του, περιστοιχισμένος από τρεις αστυνομικούς, ο Τζάτινγκ έκλεινε τα μάτια του, κάποιες στιγμές κάλυπτε το πρόσωπό του για να μην βλέπει.

Η 23χρονη Σουμάρτι Νίνγκσιχ

Σοκαριστικά βίντεο με βασανιστήρια αναγκάστηκαν να δουν οι ένορκοι

Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως πάσχει από ψυχική διαταραχή και δεν πρέπει να δικαστεί, ωστόσο οι ειδικοί κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι ο 31χρονος έχει πλήρη καταλογισμό και μπορεί να περάσει δίκη.  

 

«Το όνομά μου είναι Ρούρικ Τζάτινγκ. Πριν από πέντε λεπτά δολοφόνησα αυτή εδώ τη γυναίκα» ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Είναι βράδυ Δευτέρας. Την κράτησα αιχμάλωτη από το Σάββατο, τη βίασα κατ' επανάληψη και τη βασάνισα άσχημα». Στο βίντεο φαινόταν το άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας να κείται στο μπάνιο.

Νωρίτερα, είχε προβληθεί άλλο βίντεο περίπου 20 λεπτών όπου ο δράστης κατέγραφε τα βασανιστήρια που έκανε στο θύμα του. «Αν ουρλιάξεις θα σε τιμωρήσω. Κατάλαβες;» φώναζε ο δράστης ενώ ακούγονταν από μέσα ουρλιαχτά και χαστούκια.

Στο βίντεο, ο Τζάτινγκς καταγράφει άγριους ξυλοδαρμούς, χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων και εικονικούς πνιγμούς στην τουαλέτα. Στο βίντεο καταγράφονται «βάναυσες πράξεις βίας που περιλάμβαναν ερωτικά βοηθητικά, πένσες, μία ζώνη». Μάλιστα ανάγκασε την 23χρονη, μητέρα ενός παιδιού, να γλείψει την τουαλέτα, πριν της κόψει τον λαιμό.

Μετά από τη δολοφονία, ο δράστης τύλιξε το άψυχο σώμα της κοπέλας με πλαστικό και το έβαλε σε βαλίτσα που βρέθηκε στο μπαλκόνι του.

Περίπου μια εβδομάδα αφότου δολοφόνησε βάναυσα την 23χρονη, ο 31χρονος βρήκε σε μπαρ, κοντά στο διαμέρισμά του το δεύτερο θύμα του, την 26χρονη Σένενγκ Μιγιάσιχ, από την Ινδονησία.

Μάλιστα η 26χρονη ανακάλυψε το πτώμα της 23χρονης και τότε άρχισε να παλεύει με το δράστη.

Ο Τζάτινγκ της έκοψε τον λαιμό και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Και τις δυο γυναίκες τις δελέασε προσφέροντάς τους μεγάλο χρηματικό ποσό, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ήθελε να απαγάγει έφηβες από το σχολείο τους

Εξίσου σοκαριστικές ήταν και οι αποκαλύψεις ότι ο 31χρονος τραπεζικός σχεδίαζε να απαγάγει τρία έφηβα κορίτσια από ένα βρετανικό σχολείο στο Χονγκ Κονγκ. Ο ίδιος περιέγραψε τη φαντασίωση του να απαγάγει τις μαθήτριες από το Wycombe Abbey school του Buckinghamshire και να τις χρησιμοποιήσει ως σεξουαλικές σκλάβες.

Σε βίντεο φαίνεται ο ίδιος να περιγράφει το φρικιαστικό του σχέδιο: «θέλω να είμαι ξεκάθαρος, θα απαγάγω, θα κρατήσω φυλακισμένες, θα βασανίσω και θα βιάσω νέα κορίτσια, κάτω από 18 και πάνω από 13. Ποικιλία. Διαφορετικούς τύπος. Για να αποκτήσω εμπειρία».