Ρωσίδα εστεμμένη πήγε στο Ντουμπάι να πουλήσει την παρθενιά της

Η 17χρονη Anna Feschenko βγήκε αναπληρωματική "Μις Μόσχα" τον Ιούνιο και ταξίδεψε μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το δώρο του διαγωνισμού

Η μητέρα νεαρής ρωσίδας καλλονής, απευθύνει έκκληση στην αστυνομία ώστε να βοηθήσουν η κόρη της να επιστρέψει στην πατρίδα τους από το Ντουμπάι όπου ισχυρίζεται ότι πήγε για να πουλήσει την παρθενιά της. 

Η 17χρονη Anna Feschenko, είναι μοντέλο που συμμετείχε στο διαγωνισμό "Μις Μόσχα" τον Ιούνιο. Βγήκε αναπληρωματική Μις και ταξίδεψε μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μιας και ήταν το δώρο του διαγωνισμού. Αλλά οι φίλοι της αρνούνται κάτι τέτοιο, λέγοντας πως ταξίδεψε μέχρι το Ντουμπάι για να γίνει μέλος ενός γραφείου συνοδών το οποίο θα προσέφερε την παρθενιά της σε άραβες πελάτες. 

Το νεαρό κορίτσι, με τον τρόπο αυτό θα πλήρωνε τα δίδακτρα του πανεπιστημίου στη Μόσχα. Την Anna συνόδεψε στο ταξίδι η 19χρονη φίλη της Ekaterina K.η οποία έφυγε από το Ντουμπάι όταν κατάλαβε ότι πραγματική πρόθεση της 17χρονης ήταν να δουλέψει ως συνοδός κυρίων. 

Οι γονείς της Ekaterina ενημέρωσαν τη μητέρα της 17χρονης Αννας, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε τη ρωσική αστυνομία. "Πιστεύω ότι η μητέρα της είχε δικαίωμα να ξέρει. Είναι προνόμιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να είσαι παρθένα. Νομίζω ότι η Anna εντυπωσιάστηκε από τα πολλά χρήματα που θα μπορούσε να βγάλει", είπε η 19χρονη.

Για την ιστορία, η παρθενιά της 17χρονης κορτολογήθηκε στα 13.000 δολάρια.