Την αποκεφάλισε στο πρώτο τους ραντεβού!

Μια φρικτή κατάληξη

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε μια νεαρή ρωσίδα, μετά το πρώτο της ραντεβού! Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στο Ekaterinburg της Ρωσίας όπου είχε μετακομίσει η Kristina Medvedeva, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

Η άτυχη κοπέλα, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε κατάστημα, τον τελευταίο καιρό ήταν συχνή επισκέπτρια σε ιστοσελίδες γνωριμιών και έτσι ήρθε σε επαφή με έναν άνδρα. Το ραντεβού κανονίστηκε για το βράδυ της 24ης Ιουλίου. Η 22χρονη κοπέλα δεν επέστρεψε στο σπίτι της και η συγκάτοικός της ενημέρωσε την αστυνομία, σύμφωνα με την Daily Telegraph.

Η Kristina Medvedeva εντοπίστηκε από την αστυνομία αποκεφαλισμένη, τρεις μέρες μετά το ραντεβού, κοντά σε μία λίμνη λίγο έξω από την πόλη. Η νεκροψία που διενεργήθηκε, δεν έδειξε η κοπέλα να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι αρχές κατάφεραν και συνέλαβαν τον 46χρονο Sergey Sokolov, έναν οδηγό ταξί που φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. "Ο ύποπτος ομολόγησε ότι σκότωσε το κορίτσι. Είπε ότι πέταξε το κεφάλι της σε κάδο σκουπιδιών κοντά στο  Uralmash...".