Η δημόσια μετάνοια ζευγαριού που έκανε σεξ σε δημόσιο χώρο

Το πάθος τους βγήκε ξινό...

Μια στιγμή ασυγκράτητου πάθους πλήρωσε ένα ζευγάρι δυτικών, με μια δημόσια εμφάνιση στα μίντια της Ταϊλάνδης. Η 21χρονη Nadine από τις ΗΠΑ και ο 24χρονος Sullivan από την Ιρλανδία, φοιτητές και οι δυο, αναγκάστηκαν να παραδοθούν στις αρχές όταν διέρρευσε αρχικά στο διαδίκτυο βίντεο στο οποίο επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις σε πολυσύχναστο δρόμο.

Η αστυνομία μάλιστα, για να κάμει τη ζωή τους δυσκολότερη, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου παρουσιάζοντας τους δυο νέους προκειμένου οι τελευταίοι να απολογηθούν δημόσια για τη πράξη τους. 

Nadine και Sullivan, εμφανίστηκαν μπροστά από τις κάμερες, δείχνοντας το δέοντα σεβασμό - έκαναν μια μικρή υπόκλιση -δέχτηκαν να καταβάλουν το πρόστιμο (43 λίρες Αγγλίας).  

Το ζευγάρι, υποστήριξε ότι την ημέρα του συμβάν - στις 18 Ιουλίου -βρισκόταν σε ένα πάρτι στο νησί Koh Phi Phi και πως είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Όπως σημειώνεται στο the Phuket News, όταν πληροφορήθηκαν πως αντιμετωπίζουν κατηγορίες, όπως, για προσβολή της δημοσίας αιδούς αποφάσισαν να εμφανιστούν ενώπιον των διωκτικών αρχών. Τη... ζημιά τους την έκαναν εξαγριωμένοι ντόπιοι οι οποίοι κατέγραψαν σε βίντεο την ερωτική πράξη τους, έξω από το ξενοδοχείο Hussin House. 

Το βίντεο μετέδωσε και το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο TV channel Pattaya One, λαμβάνοντας πολλές αντιδράσεις από εξοργισμένους με το συμβάν Ταϊλανδούς.

Στο βίντεο ακούγονται και τα "γαλλικά" με τα οποία οι περαστικοί στολίζουν το ασυγκράτητο ζευγάρι, με τον άντρα να ζητά συγνώμη. "Τι κάνετε εδώ έξω....;", ρωτά σε έξαλλη κατάσταση ένας άντρας. Όπως σημειώνεται, αρκετοί ήταν αυτοί που απείλησαν τους δυο νέους με την αστυνομία.