Βρήκε κατσαρίδα στις πατάτες του!

"Με τη πρώτη ματιά, οι πατάτες έμοιαζαν σαν να είχαν καεί..."

Ο Wayne Smith και ο γιος του, Scott, 16 ετών, κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους, στο Chittaway Point της Αυστραλίας όταν έκαναν μια στάση για να προμηθευτούν το γεύμα τους από ταχυφαγείο, γνωστής αλυσίδας. Αυτό όμως που αντίκρισαν σίγουρα τους έκοψε την όρεξη! 

"Με τη πρώτη ματιά, οι πατάτες έμοιαζαν σαν να είχαν καεί, αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν μια μεγάλη κατσαρίδα!", ανέφερε ο άντρας στο Express Advocate, σύμφωνα με την dailytelegraph αυστραλίας. "Ο γιος μου άρχισε να τρώει τις πατάτες του, κατά τη διαδρομή μας πίσω για το σπίτι όταν μου είπε να σταματήσω για να μου δείξει το εύρημά του. Φαινόταν ότι η κατσαρίδα είχε τηγανιστεί μαζί με τις πατάτες. Ήταν αηδιαστικό", σημειώνει.

Όπως σημειώνεται, οι υπεύθυνοι του καταστήματος έδειξαν ενδιαφέρον για την καταγγελία του πελάτη τους και έπειτα από σχετικές ενέργειες από ειδικούς στην εξόντωση παράσιτων, ανέφεραν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με έντομα στο κατάστημα και πως θα προβούν σε ενδελεχή έλεγχο όλων των διαδικασιών προετοιμασίας των τροφίμων.