Γυναικείο καλοκαίρι χωρίς τα ανεπιθύμητα συμπτώματα των λοιμώξεων

Τέσσερα προϊόντα που θα σας κάνουν να απολαύσετε ξένοιαστα τις διακοπές σας

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου για πολλούς έφτασε αλλά πολλές γυναίκες ξέρουν ότι μαζί με αυτήν έρχεται συχνά και μια δύσκολη περίοδος που πρέπει να αντιμετωπίσουν μύκητες και λοιμώξεις.

Το μπάνιο στην πισίνα και τη θάλασσα είναι βέβαια απόλυτα χαλαρωτικά αλλά ο κίνδυνος για την παραγωγή μικροοργανισμών στον κόλπο πάντα ελλοχεύει και σίγουρα καμιά γυναίκα δεν θέλει να είναι ο λόγος που θα χαλάσουν οι διακοπές της. Η πρόληψη, φυσικά, είναι η καλύτερη μέθοδος να αποφύγετε τα δυσάρεστα συμπτώματα λοιμώξεων στον κόλπο αλλά εξίσου απαραίτητη είναι και η άμεση φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής σε περίπτωση μόλυνσης.

Τι πρέπει να προσέξω αυτό το καλοκαίρι

Θάλασσα και πισίνα
Ο νούμερο 1 παράγοντας για την ανάπτυξη λοιμώξεων από βακτήρια, μύκητες και άλλους μικροοργανισμούς που συγκεντρώνονται στον κόλπο της γυναίκας είναι η θάλασσα και η πισίνα σε συνδυασμό με την ελλειπή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής. Σίγουρα μπορεί να μη θέλετε να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας μαγιό όταν κάνετε ηλιοθεραπεία αλλά αφήνοντας βρεγμένο το κάτω μέρος του επάνω σας για πολλές ώρες, κάνοντας βέβαια ανά διαστήματα βουτιές, μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ανεπιθύμητων μυκήτων.

Ένα προϊόν που μπορείτε να έχετε πάρει ήδη μαζί σας φεύγοντας για διακοπές και το οποίο έχετε μάλιστα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε κατά την κολύμβηση σε πισίνα ή θάλασσα και θα σας βοηθήσει στην ενεργό προστασία έναντι του πολλαπλασιασμού των βακτηρίων είναι το Lactacyd Pharma with Antibacterials. Ενισχύει τη φυσική άμυνα της ευαίσθητης περιοχής και θα σας βοηθήσει να προλάβετε τις ανεπιθύμητες λοιμώξεις και τη δυσοσμία. Προσφέρει 24ωρη αντιβακτηριακή προστασία και είναι ιδανικό αν το πρόγραμμά σας είναι ακανόνιστο λόγω διακοπών. Επιπλέον είναι ειδικά ενδεδειγμένο για χρήση κατά την έμμηνο ρύση, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία.

Μια καλή λύση επίσης για να έχετε 24ωρη προστασία είναι τα υγρά μαντηλάκια Lactacyd τα οποία είναι πρακτικά, απαλά και ήπια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Εμποτισμένα με βιολογικό L-γαλακτικό οξύ, σέβονται τη φυσική ισορροπία και την προστασία της ευαίσθητης περιοχής σας αλλά και με αλλαντοΐνη, γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Αυτό που τα κάνει ιδιαίτερα χρήσιμα είναι ότι μπορείτε να τα έχετε ανά πάσα στιγμή μαζί σας και να τα χρησιμοποιήσετε.

Σφιχτά εσώρουχα & τζιν
Άλλο ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι τα αγαπημένα σας στενά εσώρουχα και τζιν, που ναι μεν νιώθετε ότι σας κολακεύουν αλλά παράλληλα παγιδεύουν την υγρασία, που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των βακτηρίων. Προτιμήστε τα βαμβακερά εσώρουχα και τα όχι πολύ στενά ρούχα που θα σας προκαλέσουν δυσφορία και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη μυκήτων.

Σεξ και πλημμελής υγιεινή
Μπορεί τώρα να έχετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας και οι διακοπές σας να είναι μια ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας αλλά μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να είναι για σας και το σύντροφό σας απόλαυση χωρίς να σας ακολουθήσουν λοιμώξεις και ανεπιθύμητα συμπτώματα. Η ούρηση επιβάλλεται πριν και μετά το σεξ ενώ καλό για την υγιεινή της ευαίσθητης να κάνετε και ένα ντους μετά την πράξη με Lactacyd.

Τα ενοχλητικά συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσετε

Πηχτές λευκωπές εκκρίσεις, ερυθρότητα, κάψιμο, και κνησμός ή πόνος στην ευαίσθητη περιοχή είναι από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα των λοιμώξεων που μπορεί να εντοπίσετε. Ορισμένες λοιμώξεις μάλιστα μπορεί να κάνουν επώδυνη ακόμα και την σεξουαλική επαφή αλλά και την ούρηση.
Μέχρι να επισκεφθείτε το γιατρό σας, θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε το Lactacyd Pharma Soothing. Βοηθάει στην ανακούφιση και τη μείωση των συμπτωμάτων κολπικών ενοχλήσεων. Εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά με χαλαρωτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη, προορίζεται για το ξέπλυμα του ενοχλητικού εκκρίματος στην περιοχή και την καταπράϋνση του λεπτού ή φλεγμονώδη βλεννογόνου. Καταπραΰνει έως και -92% τα συμπτωμάτων της κολπικής δυσφορίας, όπως τον ερεθισμό, τον κνησμό, το τσούξιμο και την ερυθρότητα και σας ανακουφίζει.

Αν έχετε έντονα συμπτώματα κνησμού, αίσθημα καύσου κατά την ούρηση και τη σεξουαλική επαφή τότε άμεση ανακούφιση και βοήθεια μέχρι να επισκεφτείτε  το γιατρό σας μπορεί να σας δώσει το Lactacyd Pharma Antifungal. Το υποαλλεργικό αυτό προϊόν καταπραΰνει από τον κνησμό, το αίσθημα καύσου, ιδιαίτερα όταν τα ούρα έρχονται σε επαφή με την περιοχή, τον πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και τον ερεθισμό που προκαλεί η μυκητίαση. Μην ξεχάσετε να το βάλετε στη βαλίτσα σας πριν φύγετε για διακοπές όπου είναι πιθανόν δύσκολο να βρείτε κάποιον γιατρό για να σας βοηθήσει. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη περιοχή και τα ενοχλητικά συμπτώματα των μυητιάσεων.

Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονα υγρά, να ενημερώνετε για τα συμπτώματά σας το γιατρό σας και να φροντίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο την υγιεινή σας για να απολαύσετε τις διακοπές σας.

#LoveYourSelfFirst
www.lactacyd.gr
https://www.facebook.com/LactacydGreece/