Οκτώ κανόνες για το σουτιέν που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το σουτιέν σχεδόν καταπιέζει όλες τις γυναίκες αλλά είναι ένα κομμάτι χωρίς το οποίο, ειδικά όσες έχουν πλούσιες καμπύλες, δεν μπορούν να ζήσουν, τόσο για πρακτικούς, όσο και για αισθητικούς λόγους.

Διαβάστε λοιπόν μερικούς κανόνες αλλά και tips που θα βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας και σχετίζονται με το απαραίτητο αυτό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

1. Ο πρώτος κανόνας είναι κάτι που μάλλον ήδη γνωρίζετε. Όταν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο και το δοκιμάζετε, φροντίστε, αφού το κουμπώσετε, να μπορείτε να βάλετε με άνεση τουλάχιστον δύο δάχτυλα μέσα από το κούμπωμα για να βεβαιωθείτε ότι δεν σας πιέζει και δεν εμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος.

2. Πολύ συχνά τυχαίνει να ξεκουμπώσετε το σουτιέν σας γιατί σας πιέζει. Σ' αυτήν την περίπτωση είναι προτιμότερο να το βγάλετε, γιατί το κούμπωμα μπορεί να καταστρέψει τα ρούχα σας αλλά και η τριβή του με το δέρμα σας, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.

3. Για να αποφύγετε τους ερεθισμούς επίσης, πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι το σουτιέν είναι εσώρουχο και καλό θα ήταν να αποφεύγετε να φοράτε το ίδιο πάνω από τρεις φορές χωρίς να το πλύνετε.

4. Είναι προτιμότερο να τα πλένετε στο χέρι γιατί με αυτόν τον τρόπο θα επιμηκύνετε τον χρόνο ζωής τους.

5. Προτιμήστε τα σουτιέν χωρίς μπανέλα γιατί δεν πιέζουν το στήθος σας και είναι μια πιο άνετη επιλογή που σίγουρα δεν θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

6. Ακόμα και αν δεν έχετε μεγάλο στήθος, η στήριξη που προσφέρει το σουτιέν, είναι πολύ σημαντική για την υγεία σας οπότε καλό θα ήταν να μην το αποφεύγετε ακόμα και αν θεωρείτε πως δεν το χρειάζεστε.

7. Μπορείτε να φορέστε σκουρόχρωμο σουτιέν μέσα από ανοιχτόχρωμη μπλούζα και πουκάμισο, αλλά ποτέ το αντίθετο.

8. H πιο stylish, σέξι και μοντέρνα επιλογή, είναι τα σουτιέν χωρίς ενίσχυση, που είναι φτιαγμένα από δαντέλα. Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε.

Πηγή: instyle.gr