Τα 4 πιο αστεία είδη ζευγαριών!

Μια έξοδος σε κάποιο πολυσύχναστο μέρος είναι αρκετή για έμπνευση που διαρκεί πολύ καιρό. Για άλλη μια φορά λοιπόν το ροζ μπλοκάκι μου πήρε φωτιά και ο σύντροφός μου έμεινε για αρκετή ώρα να με κοιτά να παίρνω σημειώσεις για το κείμενο που ακολουθεί.

Ο έρωτας δεν είναι ποτέ κακός! ΠΟΤΕ!! Βγάζει τον καλύτερο εαυτό στους ανθρώπους και τους κάνει πιο χαρούμενους, πιο όμορφους, με μεγαλύτερη αυτοπεποιήθηση και σε γενικές γραμμές τους προσδίδει μια θετική αύρα, η οποία κάνει όλα τα ζευγαράκια τόσο ακαταμάχητα όμορφα, που δεν μπορεί κανείς, παρά μόνο να τους χαζέψει. Υπάρχουν όμως κάποια «είδη» ζευγαριών που όταν τους παρατηρείς, ανακαλύπτεις πως τα κλισέ ισχύουν παντού, ακόμα και στον έρωτα.

Ας δούμε λοιπόν τις πιο αστείες κατηγορίες ζευγαριών που κυκλοφορούν εκεί έξω.

1ο Ζευγάρι: Κάγκουρες

Καθώς είμαι μια περήφανη κάτοικος της Δραπετσώνας, η κατηγορία αυτή είναι κοινό φαινόμενο στην καθημερινότητά μου. Η Πάολα και ο Παντελίδης κάνουν μονοπώλιο στις αφιερώσεις μεταξύ τους, ενώ το έντονο βάψιμο, η ψηλοτάκουνη γόβα, σε συνδυασμό με τρέσσα ή hair extensions είναι βασικό χαρακτηριστικό σε όλα τα κορίτσια της κατηγορίας. Τα αγόρια τώρα, έχουν συνήθως πέντε-έξι τατουάζ με κινέζικα ιδεογράμματα, ινδιάνους και κανένα tribal και κυκλοφορούν με μηχανάκι, ή αυτοκίνητο με νέον φώτα από κάτω και ηχοσύστημα που παίζει ακόμα το «Dance with the devil» στην διαπασών.

2ο Ζευγάρι: Οι επιδεικτικοί

Αυτή την κατηγορία για να είμαι ειλικρινής δεν την καταλαβαίνω. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξής της, κυρίως γιατί δεν υπάρχει πραγματική σπίθα και έρωτας, σε αντίθεση με τις προηγούμενες κατηγορίες. Οι επιδεικτικοί είναι αυτοί που ασχολούνται πολύ με την εικόνα τους. Είναι όλη μέρα στα γυμναστήρια, τις περισσότερες φορές έχουν άπειρα τατουάζ και η επιλογή του συντρόφου τους γίνεται με την ίδια μέθοδο όπως στα καλλιστεία. Είναι πανέμορφοι και οι δυο (συνήθως) και οι φωτογραφίες στα social media είναι ειδυλλιακές και σε κάνουν να αναφωνείς wow!
Τα πράγματα όμως είναι πολύ διαφορετικά όταν τους βλέπεις από κοντά καθώς το κοινό χαρακτηριστικό των ζευγαριών αυτών είναι ότι δεν μιλάνε μεταξύ τους, δεν γελάνε ποτέ, δεν θα τους δεις ποτέ να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται παρά μόνο όταν υπάρχει φωτογραφική μηχανή. Τι να πει κανείς; Sad..απλά!!

3ο Ζευγάρι: Οι παράνομοι

Τα παράνομα ζευγαράκια είναι από μόνοι τους μια κατηγορία και θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο άρθρο για αυτούς. Συνήθως συναντιούνται στο καφέ ή στο εστιατόριο όπου έχουν δώσει ραντεβού και ποτέ από πριν, ενώ η ένταση μεταξύ τους είναι προφανής. Αποφεύγουν να πιάνονται, τα φιλιά είναι απαγορευμένα, ενώ συνεχώς κοιτάνε γύρω τους μπας και δουν κάποιον γνωστό. Το πιο αστείο είναι όταν βλέπουν όντως κάποιον γνωστό και προσπαθούν να δικαιολογηθούν για τα πάντα, χωρίς τις περισσότερες φορές, αυτά που λένε να βγάζουν νόημα. Τους καταλαβαίνεις από τα βλέμματα όλο νόημα και τα χαμόγελά τους.

4o Ζευγάρι: Οι Κυριλέ

Οι κυριλέ είναι η κατηγορία ζευγαριών που είναι συνήθως μεγάλης ηλικίας ( γύρω στα σαράντα ή πενήντα), πολύ περιποιημένοι και οι δύο και το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι πως έχουν πάντοτε μια αίσθηση «άγαρμπου» και φαίνονται να νιώθουν κάπως άβολα. Είναι συνήθως χωρισμένοι και τα ραντεβού τους είναι μια προσπάθεια συγκράτησης του εαυτού τους από το να πιάσουν τον άλλον και να του δώσουν φιλιά. Μάλλον σκέφτονται πως «We're too old for this sh**» αλλά να σας πω κάτι; «You're not!!!»

Πιάστε τον άλλον, δώστε του φιλιά και ζήστε τον έρωτα σας!!

Υπάρχουν πολλά είδη ζευγαριών εκεί έξω και αν αρχίσει κανείς να τα παρατηρεί και να τα αναλύει θέλει πολύ, μα πολύ χρόνο. Εσείς σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, να θυμάστε ένα πράγμα! Ζήστε τον έρωτά σας και μην σκέφτεστε τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι για εσας και τον σύντροφό σας. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην την ζούμε στο έπακρον.

Τα φιλιά μου,
Jasmine (Asiko) Altunyan

Πηγή: k-mag.gr