Η Αντζελίνα Τζολί συγκλονίζει: «Έκανα αφαίρεση ωοθηκών»

Μετά την προληπτική διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε πριν από δύο χρόνια για να μειώσει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του μαστού, η Αντζελίνα Τζολί προχώρησε και σε αφαίρεση ωοθηκών και σαλπίγγων.

Στο κείμενό της το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα στους New York Times, συγκλονίζει...

Υπογράφοντας ως «Αντζελίνα Τζολί Πιτ» η γνωστή ηθοποιός, μιλά στο άρθρο της για τα πάντα: την ψυχολογική της προετοιμασία μπροστά στην υποχρεωτική εμμηνόπαυση (ήταν το αποτέλεσμα της επέμβασης), τις συζητήσεις της με τους γιατρούς, κ.α.

«Πριν από δύο εβδομάδες μού τηλεφώνησε ο γιατρός με τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου. Μου είπε ότι η CA-125 είναι φυσιολογική και ανέπνευσα με ανακούφιση, αφού αυτός ο δείκτης, αυτή η πρωτεϊνη στο αίμα, καταγράφει τον καρκίνο των ωοθηκών. Είναι μια εξέταση που κάνω κάθε χρόνο εξαιτίας του οικογενειακού ιστορικού μου. Όμως μου είπε πως έχουν ανέβει οι δείκτες που δείχνουν την ύπαρξη κάποιας φλεγμονής και αυτό θα μπορούσε να είναι ένδειξη καρκίνου. Ήθελε να με δει επειγόντως χειρουργός και να ελέγξει τις ωοθήκες μου».

Η ίδια αναφέρει ότι προσπάθησε να μείνει ήρεμη και δυνατή:

«Τηλεφώνησα στον άντρα μου στη Γαλλία, που έφτασε με αεροπλάνο σε λίγες ώρες. Το όμορφο με αυτές τις στιγμές στη ζωή είναι πως έχεις τόση διαύγεια».

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr