4 λόγοι για τους οποίους πρέπει να γελάτε κάθε μέρα!

Σίγουρα θα έχετε ακούσει τη φράση "το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο"…Πράγματι, το γέλιο όχι μόνο μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση αλλά μπορεί να μας χαρίσει υγεία. Μάθετε τέσσερις λόγους για τους οποίους θα πρέπει να γελάτε καθημερινά!

Bελτιώνει συνολικά τη διάθεσή μας...

Το γέλιο διώχνει το στρες και την ένταση που συσσωρεύεται στους μύες, μειώνει την αρτηριακή μας πίεση, ενισχύει την καρδιαγγειακή λειτουργία, βελτιώνει τη ροή του αίματος και προστατεύει την καρδιά μας. Επίσης, καταπραΰνει τη δυσπεψία και ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα.

Hρεμεί τα νεύρα μας...

Το γέλιο βοηθά στην εξισορρόπηση του νευρικού μας συστήματος με τη μείωση των ορμονών του στρες. Επίσης, βελτιώνει τη μνήμη μας και μας βοηθά να επαναφορτίζουμε τις μπαταρίες μας ώστε να είμαστε παραγωγικές.

Eνισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα...

Το γέλιο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας τον οργανισμό μας να καταπολεμήσει ασθένειες και λοιμώξεις, ενώ έχει τη δύναμη να μειώσει τον πόνο με την απελευθέρωση ενδορφινών, των φυσικών παυσίπονων του σώματος.

Mας κάνει να δείχνουμε όμορφες...

Το γέλιο είναι μια μορφή άσκησης για όλο το σώμα έτσι ώστε όταν γίνεται τακτικά να μας βοηθάει να διατηρούμε τη φόρμα μας και να μας κάνει να δείχνουμε νεότερες.