Μόνη στο bar!

Οι φίλες σας είναι πολύ κουρασμένες για να βγουν έξω μαζί σας; Έχετε βαρεθεί να κλείνεστε κάθε Σάββατο στο σπίτι σας καθώς η φίλη σας δεν "ξεκολλάει" από τον καλό της; Βγείτε μόνη σας ακολουθώντας τις συμβουλές μας και περάστε υπέροχα!

Επιλέξτε το σωστό μέρος

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό μέρος. Σας προτείνουμε να πάτε σε κάποιο bar που έχετε ξαναπάει ωστόσο εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα κάντε μία έρευνα στο internet, ρωτήστε φίλους και γνωστούς και αποφασίστε. Όταν φθάσετε μη βιαστείτε να παραγγείλετε, κοιτάξτε γύρω σας και βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για ένα μαγαζί που σας ταιριάζει. Καθίστε στο bar και βρείτε την ευκαιρία να ανοίξετε μια κουβέντα με τον barman ή τη barwoman ώστε να νιώσετε ότι κάποιον γνωρίζετε.

Παρκάρετε κοντά στο bar

Δε θέλουμε να σας τρομάξουμε, ωστόσο θα πρέπει να σας επισημάνουμε ότι το γεγονός ότι δε θα συνοδεύεστε εγκυμονεί κάποιους κινδύνους. Φροντίστε να παρκάρετε κοντά στο bar σε δρόμο που είναι καλά φωτισμένος και τα μάτια σας δεκατέσσερα!

Ντυθείτε κατάλληλα

Σίγουρα το mini στενό σας φόρεμα σας ταιριάζει πολύ ωστόσο αποφύγετε να το φορέσετε τη βραδιά που βγείτε μόνη σας γιατί ενδεχομένως να τραβήξετε την προσοχή κάποιων ατόμων που δεν πρέπει. Προτιμήστε να φορέσετε ένα jean με ένα όμορφο top.

Μην πιείτε πολύ

Ο λόγος που βγήκατε είναι για να διασκεδάσετε κι όχι για να μεθύσετε, για αυτό φροντίστε να μην πιείτε πολύ. Να θυμάστε: έχετε βγει με τον εαυτό σας και πρέπει να τον πάτε σπίτι με ασφάλεια.

Να είσαστε κοινωνική αλλά μη δίνετε δικαιώματα

Μιλήστε με τους ανθρώπους γύρω σας αλλά κρατήστε αποστάσεις. Να θυμάστε ότι κάτι που εσείς θεωρείτε απλό και αθώο, όπως ένα χαμόγελο για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να το παρεξηγήσει με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, χωρίς να έχετε κάποιον δίπλα σας να σας υποστηρίξει.      

Μην το ξενυχτίσετε

Εντάξει πήρατε τον αέρα σας, ήπιατε το ποτό σας, δε χρειάζεται να κλείσετε το bar. Μια καλή ώρα για να φύγετε είναι γύρω στις έντεκα με δώδεκα.